Opsporing verzocht

Opsporing verzocht

De politie van Keulen kan niet lachen met diefstal.  Ze is vertwijfeld op zoek naar een onbekende dief die met een verkeerscamera op film vereeuwigd werd.  Het misdrijf gebeurde op 18 oktober, maar de politie geeft niet op.
Zelfs over de landsgrenzen heen werd de pers ingeschakeld om hem uit het verkeer te nemen.  Ook Golfbrekers werd verzocht de oproep te plaatsen.  De politie sluit niet uit dat Vlaamse racisten de grens oversteken om daar onopvallend de plaatselijke bevolking te terroriseren.

De buit bedroeg een koran.  Eén koran.   De broodnodige, ochtendlijke zielversterking van het slachtoffer, een vrouw van 43, die nietsvermoedend van het onheil dat haar zou overvallen, op tram 7, rijrichting Frechen,  zat om 06.30 uur.  Plotseling kwam een onbekende op haar af en ontrukte het onmisbare kleinood uit haar handen.  Hij vluchtte vervolgens in een onbekende richting.
De politie zoekt en blijft zoeken naar getuigen.  Wie kent hem en/of weet waar hij te vinden is?
De politie stelt uw hulp op prijs en verzekert de angstige bevolking dat hij zijn straf volgens soera 5,33+38 niet zal ontlopen.

PI

7 gedachten over “Opsporing verzocht

  1. Dit bericht heb ik onmiddellijk doorgestuurd naar al mijn E-mail kontakten, allen weet ik niet of zij zullen trachten te helpen of van hun stoel zullen vallen van het lachen.

  2. Wie steelt er nu een Koran. Ge kunt ze gratis krijgen , ze gooien ze naar uwe kop want ze geraken er niet vanaf . Ik zie maar twee mogelijkheden ofwel betreft het een toekomstige bekeerling , die plots als een teken van Allah , de waarheid zag opdoeken uit de schakosche of de handen van die madam . Tweede mogelijkheid die stoute dief was iemand die geplaagd werd door vreselijke diaree en dringend op zoek naar papier om zich te reinigen . In ieder geval ik zal zijn foto ook laten verspreiden in Thailand . Misschien is hij vol schuldgevoelens gaan vluchten naar dat land . Tenslotte dergelijk daad , zijn kont afvegen met een hoop Soera’s , is onvergeefelijk , een fatwa waard . Ik hoop dat ik Wilders niet op een idee heb gebracht , want dat zou het begin kunnen zijn van een burgeroorlog erger dan die in Syrie Ge moogt niet spotten met de enige waarheid , de enige echte God ( uit het rijtje) boordevol liefde en begrip ,zedelijkheid en alles wat maar positief in de oren klink.

  3. Ik begrijp niet hoe u de ijver van de Duitse politie belachelijk wil maken, zo een grote diefstal moet toch opgelost worden, dat een kleine diefstal zoals een bankoverval geen aandacht krijgt kan ik nog begrijpen maarde diefstal van de Koran dat kan zeker niet door de beugel Al mijn vrienden zijn in paraatheid gebracht om die zware misdadiger te helpen op te sporen

  4. Wie, wie wie heeft dat gedaan, Roodkapje was het niet, groot moe-moe misschien?

Reacties zijn gesloten.