Federalisme in Duitsland

Federalisme in Duitsland

Arm en sexy,  criminaliteitshoofdstad én dierenlievend: Berlijn.

9 miljoen voor het welzijn van diertjes in 11 km kanaal.  Berlijn laat het zich iets kosten.  Geen geld voor scholen, maar wel voor de minsten onder ons.  De subsidiestroom van de welvarende Duitse Bundesländer zorgt ervoor dat Berlijn sowieso aan het nodige kleingeld geraakt.  Zo krijgt Beieren de kans mee te mogen betalen voor de Berlijnse schaaldiertjes en visjes.

Baufällig: Ingenieure überpüfen die Kaimauern am Landwehrkanal

140 vergaderingen, die gemiddeld 6 uur duurden, 25 groepen én het Scheepvaartambt hebben zich intensief beraad over het 11 km lange Landwehr-kanaal (tussen Spree en Havel).  Waarschijnlijk het langste en duurste vergaderfenomeen in de geschiedenis van Berlijn.
Biologen vermoeden dat de vlokreeft (… niet te verwarren met de Mandelakreeft) overspannen is.  Daarom werden er aan de zijkanten van het kanaalbekken vlakke rustzones gecreërd.  De vissen daarentegen krijgen vistrappen, want die houden niet van de sluizen.

Geen van die dieren is met uitsterven bedreigd.  Als ze sterven, dan meestal uit zuurstoftekort. En watervogels hebben zich tot op heden uitstekend kunnen redden zonder een helicopterplatform.
Belachelijk maar niet om te lachen.  Overal waar de natuurterroristen opduiken lanceren ze de meest idiote fantasietjes, die iemand anders mag betalen.

BZ

2 gedachten over “Federalisme in Duitsland

  1. Wat zijn jullie toch grote dierenmishandelaars, jullie kunnen nog niet verdragen dat de alom bekende vlokkreeft een rust zone krijgt. Het zijn niet enkel de mannen of vrouwen die overspannen zijn ook de vlokkreeft heeft er last van en hij kan zo maar niet in een apotheek binnenlopen achter de nodige medicamenten

    • Roger, het gaat niet om de vlokkreeft maar wel om de vlokreeft. Eén letter, maar een groot verschil … grapje. We zouden niet weten of er een vlokkreeft bestaat. Jij bent behoorlijk gehersenspoeld: vlekken voor de ogen van de gevlekte, bevlekte maar zeker niet onbevlekte maatschappij?

Reacties zijn gesloten.