Ook dit is onverdoofd slachten

MarnixlogoHoort u de protestkreten bij de VN?  Waar was de molenwiekende Vrfstdt? Komt er een hoorzitting bij de EU-Commissie?

Zelfs in HLN kreeg dit kopijruimte…

Een meisje is in Syrië doodgestenigd voor het aanmaken van een profiel op Facebook. Fatoum Al-Jassem werd door militanten van de Islamitische Staat en de Levant (ISIL), een djihadistisch-salafistische koepelorganisatie, voor de moslimrechtbank van Al-Reqqa gesleurd.

De rechter kende geen genade. Hij vergeleek de aanmaak van een Facebookprofiel met overspel en daar staat de doodstraf op. Hij liet nog verstaan dat het om “een gewaagde daad “ging die een “zware straf” verdiende.

529517

Afbeelding uit film ‘De steniging van Soraya’

Marnix

FrontPage

The stoning of Soraya

 

 

6 gedachten over “Ook dit is onverdoofd slachten

 1. Tientallen keren per dag bevestigt de islam zijn achterlijke beestigheid en eigenlijk is ‘achterlijke beestigheid’ nog veel te positief uitgedrukt.

 2. Dat er geen protesten te horen zijn bij de VN is eenvoudig te verklaren ! Wie leest er Golfbrekers ?
  VERHST was nergens te bespeuren , inderdaad dat klopt , zijn duracel baterijen zijn aan vervanging toe .

 3. Het is toch fantastisch en we mogen ons gelukkig achten te mogen leven in een democratie met aan het hoofd een koning “of wat daarvoor moet doorgaan” . Kijk en overtuig uzelf , ga eens op wandel in onze fiere hoofdstad van Europa. Ontdek Borgerhout met zijn faciliteiten voor touristen. Waar men ook gaat langs Vlaamse wegen komt U Maria tegen , intussen is dat Fatima geworden . Prachtig toch die democratie , vrijheid van godsdienst, vrijheid van mening vrijheid van dit en dat , behalve , nu volgt een reeks van decreten, wetswijzigingen enz enz voorstellen van rood , groen ,blauw , geel allemaal ten dienste en uiteraard in het voordeel van en voor het volk met prachtige resultaten tot gevolg.

 4. De Islam mag alles doen wat ze wil in het politiek correcte Vlaanderen zijn er geen reacties en totentrekker VERHST zwijgt maar ja hij is een democraat

 5. Nogmaals het bewijs dat deze gekken nog in de middeleeuwen zijn blijven hangen. Het bewijs dat zij niet in onze samenleving thuis horen. Het bewijs dat men meer dan hoogdringend werk moet gaan maken om de aanhangers van het geloof van de “vrede” zo snel als mogelijk terug te sturen naar hun middeleeuwse land van herkomst. Het is toch zeer opmerkelijk dat de “correcte politici” en EU dictators hun mond vol hebben van verdraagzaamheid tegenover de islam. Maar NOOIT hoor je er ééntje zeggen dat de islamieten verdraagzaam zouden moeten zijn voor elkaar. Voor wanneer de eerste veroordeling van de EU dictators tegen dergelijke onmenselijke, achterlijke, middeleeuwse praktijken???

  • Walter,
   Nog 3 maanden dan is het aan ons, wel even de manipulatie van de stemcomputers vergeten…

Reacties zijn gesloten.