Dhimmitude in het Pentagon

Dhimmitude in het Pentagon

Zelfs het Pentagon, naar verluidt het best beschermde gebouw ter wereld, één van de doelwitten op 9/11, buigt voor de druk van de islam.

De Council on American-Islamic Relations (CAIR), met als ondertiteling van hun naam ‘Opdat democratie voor iedereen kan werken’, heeft zodanig op de knopjes van discriminatie en religieuze vrijheden gedrukt dat het personeel van het Ministerie van Defensie in het Pentagon voortaan een islamitische baard, tulband of hoofddoek* mag dragen. Volgens een Pentagon-woordvoerder zal dat ‘het gevoel te worden gediscrimineerd verminderen, voor diegenen van wie de religieuze expressies minder gebruikelijk zijn ‘.

Ondertussen stelt de FBI dat er tenminste 100 islamitische infiltranten in het leger zitten. Afgelopen maand werd soldaat en islambekeerling Craig Baxam veroordeeld omdat hij bij Al-Qaeda in Somalië een training had gevolgd. . De Amerikaans-Iraanse Mozaffer Khazaee, tewerkgesteld bij het Ministerie van Defensie, werd in hechtenis genomen omdat hij geheime documenten aan Iran had bezorgd.

* Misschien is een helm en een kogelvrije vest nuttiger.

Wie het Engels machtig is, kan er meer over lezen bij het Middle East Forum

 

4 gedachten over “Dhimmitude in het Pentagon

 1. Alle dagen worden we met dergelijke onbegrijpelijke beslissingen en nieuwe wetten om de oren geslagen. De Amerikanen die onze grootouders tijdens en na wereldoorlog 2 terecht in de armen sloten omdat ze als *grote bevrijder van de nazi onderdrukking helden waren. Hun huidige leiders zijn nu verworden tot slaafse dienaren van de islam. De islam die met al zijn gruwelen niet moet onderdoen voor wat de nazi’s in petto hadden voor hun tegenstanders. De slachtoffers van 9/11 die jaarlijks herdacht worden met (uiterlijk) veel vertoon en het grootste respect, worden in één handomdraai verraden. Verraden door “leiders” die de massale islam indoctrinatie in onze westerse wereld zouden moeten afblokken.
  * Ook niet te vergeten, Engelsen, Canadezen, Polen, en al die ik vergeten ben.

 2. Benieuwd wanneer de waarheid over 9/11 gaat uitkomen: een Boeing 757 heeft een spanwijdte van 38m, heel wat meer dan de breedte van het ingestorte deel van het gebouw. Nochtans zijn er geen beschadigingen links en rechts van het gat, waar bij de twintowers de vleugels dwars door de stalen gevelkolommen sneden als door boter. Het was dus wsl een drone, zie ook de veel te kleine straalmotor in het puin. En dat bedienden in maatpak onmiddellijk alle onderdelen begonnen te verzamelen op het grasveld is ntl evenmin verdacht.

 3. “* Ook niet te vergeten, Engelsen, Canadezen, Polen, en al die ik vergeten ben.”
  Inderdaad Walter F. Maar zonder de tussenkomst van de Amerikanen van toen geloof ik niet dat het zo vlug zou beëindigd zijn. Het is daarom dubbel zo verwerpelijk te moeten constateren dat de VS van nu in de ban lijkt te zijn van een doctrine en haar regels die even erg, of erger zijn dan die welke toegepast werden door de Gestapo en de SS. Dat Amerikanen, die nog niet zo lang geleden zelf voor hun vrijheid hebben gevochten zich nu laten paaien door een vijand die nog veel erger is, is bijna onbegrijpbaar. Deze doctrines zijn het resultaat van de hersenspinsels van een geesteszieke beul. De pijnigingen en martelingen die worden uitgevoerd op mens en dier werden hier al sinds de middeleeuwen niet meer gezien of toegelaten tot nu! Want wegkijken of zeggen dat het deel uitmaakt van een godsdienst is gelijk aan het stilzwijgend toelaten.
  Telkens opnieuw dringt deze “sluipmoordenaar” onze wetten, gebruiken en gewoonten binnen. Steeds op een door de linkse meute voorgestelde noodzakelijke aanvaarding om niet racistisch over te komen.
  Neem bvb het halal voedsel. Het kopen is instemmen met de hele verwerpelijke leer. Het begint klein en het lijkt onschuldig maar het is de eerste kleine breuk in de dam.

Reacties zijn gesloten.