6 gedachten over “Ontkenning

  1. Tunnels vanuit Borgerrocco !! kan niet , bestaat niet , onmogelijk . Hamas kan op zijn kop staan draaien daar komt niets van . Een tunnel graven vraagt arbeiders , waar ga je die vinden ? bij de Marokkanen ? Bovendien is er de vakbond van de rode rakkers die de lakens uitdelen . en allerlei regeltjes vooropstellen , Hamas of gene Hamas . Goed loon , vacantiegeld , allerlei verzekeringen , zelf tegen een burn out . Goed en veilig materiaal , vacantiegeld, gratische medische verzorging voor de arbeider en het ganse gezin , incluis nonkels en tantes . Ze moeten ook bereid zijn om te staken als de vakbond dat nodig acht Al die voordelen krijgen ze nu ook , waarom zouden zij dan gaan werken ? Dus vergeet die tunnels . Het is de eerste maal dat ik “Golfbrekers ” betrap op een onwaarschijnlijkheid !

  2. Dergelijke tunnels liggen hier al jaren, ze lopen van Wallonia en Brusselallabath richting Vlaanderen en ze worden bewaakt aan franskiljonse kant door de pakbonden, ze noemen dat niet ‘rooftunnels’ maar ‘solidariteitstunnels’, het gevaar moet toch een naam hebben…

  3. Jawadde… met 10 man staan kijken terwijl er ééntje aan het werken is,… waarschijnlijk was dat degene die het kortste eindje stro getrokken had.
    Had Louis Neefs nog geleefd, dan kon hij nog eens denken aan zijn liedje: “Als ik eens vijf minuten tijd heb”… die gasten waren toén “maar” met vier.

Reacties zijn gesloten.