Oef!

In 't verzet frontex ferry“Ze waren nog maar net vertrokken.”  
“Ze zonden een noodsignaal.”

‘Zeker 1800 mensen zijn in 24 uur tijd gered van gammele bootjes op de Middellandse Zee. De Italiaanse marine en kustwacht haalden 1500 mensen van vijf bootjes voor de Libische kust. Een IJslands marineschip (… IJsland is geen EU-lidstaat; maakt de NAVO deel uit van Frontex?) redde ruim driehonderd mensen die in nood waren geraakt en bracht ze naar Sicilië. Een deel van de door Italië geredde vluchtelingen is eveneens naar Sicilië gebracht, de andere migranten naar het eilandje Lampedusa.’

INVASIEZe stappen aan boord, dobberen wat rond en zenden onmiddellijk een noodsignaal.  Kwestie van snel de veerdienst van Frontex te verwittigen. Het kan efficiënter.   Misschien een ideetje voor de chartermaatschappijen. Win-Win.  Een lading toeristen richting Marokko, Tunesië, Egypte… en een volgeladen vliegtuig vakkrachten richting EU.  Zitten ze ineens daar waar ze heen willen en Italië is er vanaf.

Bron: alle poco media

5 gedachten over “Oef!

 1. Ik denk dat ze zelfs niet meer in gammele bootjes instappen, ze worden gewoon aan de kade opgepikt. Bevel uit Berlijn, Amsterdam, Stockholm, Londen, Brussel, en het Vaticaan.

 2. “” Zot zijn doet geen zeer”” dat is al een tijdje de slagzin van het Europees parlement ! Het doet inderdaad geen pijn , beweerde Karel De Gucht , Verhofstad en nog een paar dergelijke prominenten in een interview over deze slagzin . Zij kunnen het weten want zij hebben een jarenlange ervaring en nooit hebben zij enige pijn ondervonden ! Integendeel ze werden rijkelijk voor hun diensten betaald , hun medeleven , begrip , menselijkheid , verdraagzaamheid . Is het niet de plicht van ieder beschaafd mens de medemens in nood te helpen . Natuurlijk dat is onze Christelijke plicht . Wij laten niemand in de steek ! WIJ ZIJN BESCHAAFD !!! en onze Euro-vertegenwoordigers samen met hun commissarissen , kuisvrouwen , kantine uitbaters enz enz zijn onze grote voorbeelden van “Beschaving”

 3. Deze vreemdelingen invasie(want dat is het in werkelijkheid) is geen toeval. Bij deze invasie speelt de islam de hoofdrol. Dit werd reeds jaren geleden gepland.
  Zie bruggetje :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/hintergrund-warum-zwei-drittel-der-fluechtlinge-muslime-sind.html
  De waarheid dwingt echter ook duidelijk te stellen dat deze invasies alleen maar kunnen plaatsvinden met behulp van verraders in het Westen, die dan op hun beurt verkozen worden door een “laf kruiperig klootjesvolk”.
  Dit laatste stemt dan ook voor zijn eigen ondergang. Een praktijk die zelfs bij de dieren niet voorkomt!!!
  Deze invasies moeten dan uiteindelijk leiden tot gewelddadige conflicten.
  Zie bruggetje, waarin burgeroorlogen worden voorspeld tegen 2025!!
  http://gatesofvienna.blogspot.be/2007/03/is-european-civil-war-inevitable-by.html
  De voormelde voorspelling is nog optimistisch, gezien uit recente CIA bronnen men al een ramp voorspelt tegen 2020. Zie bruggetje met een goede analyse inzake Duitsland, maar die eveneens van toepassing is op andere Europese landen. Het CIA kopstuk heeft het ten andere ook over België.
  http://wahrheitfuerdeutschland.de/us-geheimdienst-kuendigt-fuer-spaetestens-2020-buergerkrieg-und-unregierbarkeit-in-deutschland-und-anderen-europaeischen-laendern-an/
  Uit de voormelde analyse blijkt ook de samenspanning tussen de islam en alles wat links is!!!!
  Men moet echter geen deskundige zijn om te zien dat dit alles slecht zal aflopen.
  Men moet gewoon rond kijken en zien wat er te zien is en wat nadenken!!!
  Voor velen is dit echter al een onoverkomelijk probleem.
  Het ganse scenario werd reeds duidelijk beschreven in het boek “Le camp des Saints” van Jean Raspail. Hoe het uiteindelijk afloopt staat er ook in !!!!
  Tel dus niet op de overheid!!
  Om het klootjesvolk te doen zien wat er te zien is, is er een mirakel nodig.
  Het is pas als de vijand aan het bed zal staan op een blauwe maandag, dat er een kans is …maar dan zullen er nog zijn die het niet willen weten, ook al stroomt het bloed dan met beken.
  Een dergelijke obsessie die gericht is op de zelfvernietiging kan alleen maar verklaard worden vanuit het domein van de psychopathologie, waar de psychiater actief is.

 4. Er bestaat nochtans een eenvoudige oplossing die slechts vijf minuten politieke moed vergt: ontneem – net zoals bijvoorbeeld bij l’Ile de la Réunion dat een volwaardig Frans departement is – de status van Schengengebied aan Lampedusa.

 5. Dat vergt geen 5 min politieke moed, maar een democratische meerderheid in de EU die dat wil, en dat is andere koek. Brussel, Berlijn, Londen enz zou integendeel nog liever het Schengen statuut toekennen aan gans Noordafrika.

Reacties zijn gesloten.