“De wereld is om zeep: er gebeuren rare dingen rondom mij.”

camera_cartoon_CA01P021Drie homo’s zijn met elkaar ‘getrouwd’ in Thailand.  Op Valentijn.  Het duurde even eer het tot in onze kantoren doordrong. Vrijheid, blijheid.  Alles moet kunnen.  Mannen met mannen, met semi-mannen, opgelapte mannen, geknipte mannen.  Of idem dito voor vrouwen.  Huwelijksbeleving à la tête du client. Monogamie moet er ook aan geloven.  Het is tenslotte niet de wet maar de liefde die van tel is.

En als die drie mannen nu eens van gedacht en geslacht veranderen? En op hun beurt een nieuwe partner nemen?

The newlyweds pose for a photograph on their wedding day after falling in love during their time at university
Volgens de Thaise wet konden ze niet trouwen; Boeddha zag er geen graten in.  Of misschien toch. In elk geval moest hij er een legitimiteit aan geven.   Het bruidstrio (…?) Joke (29) Bell (21) en Art (26) gaven elkaar de trouwbeloftes ‘in goede en kwade dagen’ tijdens een sprookjesachtige ceremonie in hun woonplaats in de Uthai Thani provincie.  Alles liep zoals het hoort: Joke en Art vroegen de ouders van Bell vooraf om zijn hand…

“We houden van elkaar en we leven als broers samen.”  

Broers.’ Dat belooft voor de toekomst.

FT

DailyMail

 

7 gedachten over ““De wereld is om zeep: er gebeuren rare dingen rondom mij.”

 1. Urbanus wist het 40 jaar geleden dus al; zijn liedje was profetisch.

 2. Alles liep zoals het hoort: Joke en Art vroegen de ouders van Bell vooraf om zijn hand . Dat lijkt me symbolische taal , wat kunnen ze nu met Bell zijn hand doen . Ik denk eerder aan zijn G . t en zijne P.. t . In ieder geval ze zullen elkaar nooit vervelen . Het is wel raar dat mijn Thaise echtgenote daarvan niets heeft gehoord op het nieuws . In Thailand berichten ze over alles en nog wat . Als er ene op de WC tot zijn ongenoegen moet vaststellen dat er geen papier is , dan hoor je dat op het nieuws . In ieder geval het zijn drie mooie jongens , ik wens hun veel geluk , heil en zege op hun wegen . Ik ben nog van den oude stempel maar verdraagzaam . Bovendien ben ik een hetero iets wat stilaan uit de mode geraakt

  • Zo zie je maar René, voor betrouwbaar nieuws moet je je elders informeren. Mode? Alles komt terug. Tegenwoordig noemt men ‘ouderwets’ ‘vintage’. Zoiets als oude wijn, die geen krans hoeft…

 3. De decadentie van het Oude Rome in al zijn glorie. We weten hoe dit afgelopen is.
  Hierbij dient men dan wel te weten dat deze ganse “holebi” problematiek, slechts een middel is om onze maatschappij te ondermijnen. De dag dat de NWO krachten ze niet meer nodig hebben, zal het vlug gedaan zijn… in Siberië is er immers plaats genoeg en men komt er altijd werkvolk(=gratis dan) te kort.
  Dit is nog altijd nuttiger dan ze van torengebouwen te gooien zoals onze islamitische broeders gaan doen.
  Hetzelfde geldt voor de drugsverslaafden.Theodore Dalrymple (idool van Bartje) , heeft dit beschreven in zijn boek “Drugs- De mythes en de leugens”.
  Op pagina 46 en 47 beschrijft hij de “behandeling” van deze verslaafden in China na de communistische machtsovername. (met de grote roerganger Mao).
  Na deze verslaafden eerst gebruikt te hebben om het nationalistische kamp te saboteren, werden de drughandelaars en verslaafden die hun verslaving weigerden op te geven, gewoon doodgeschoten!!!
  Volgens Dalrymple was deze “therapie” zeer efficiënt!!!
  Een zelfde therapie zou ook voorkomen dat we hier met overbevolkte gevangenissen zitten.
  In feite liggen de oplossingen voor tal van problemen zo maar voor het grijpen…maar men verkiest, bij manier van spreken,om heroïsche inspanningen te leveren, om opnieuw het “wam water” uit te vinden.

 4. Urbanus kon het niet beter omschrijven, de wereld is om zeep en dat door lafaards en volksverraders die er een dikke boterham mee verdienen.
  Het lafste volk op deze wereld zijn de politiekers het is tevens het zootje dat totaal geen respect verdient en dus ook niet krijgt.
  Alhoewel ik tegen elke vorm van geweld ben hoop ik dat de doodstraf terug ingevoerd wordt, dagelijks 20 lafaards tegen de muur dat geeft op een maand toch een prachtig resultaat.

Reacties zijn gesloten.