Nou breekt mijn klomp!

camera_cartoon_CA01P021De frauderende islamitische school uit Rotterdam, waar examenvragen samen met schoolfondsen het hazenpad kozen, komt onder het gezag van de ongelovige honden.

“Ghaldoun onder hoede christelijk schoolbestuur

De in opspraak geraakte islamitische school Ibn Ghaldoun gaat niet zelfstandig verder, maar komt de komende 4 tot 5 jaar onder de hoede van de vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in Rotterdam en omgeving (CVO). Hiermee blijft het islamitisch onderwijs in Rotterdam bestaan. Dat maakten beide schoolbesturen donderdag bekend.
Het bestuur van het Ibn Ghaldoun vroeg het CVO een kwaliteitsimpuls te geven aan het islamitisch onderwijs in Rotterdam en de continuïteit voor leerlingen en ouders van de school te waarborgen. Hoe de school en het CVO tijdelijk samengaan wordt nu onderzocht met de gemeente Rotterdam die het initiatief hiertoe ondersteunt.

© anp. e Ibn Ghaldoun-school in Rotterdam

Aanleiding voor het samengaan is de negatieve beeldvorming, imagoschade en maatschappelijke onrust die zijn ontstaan na de examendiefstal. ‘Het bestuur en de Raad van Toezicht vinden het wenselijk dat er een nieuwe start komt voor islamitisch onderwijs in Rotterdam. Gezien onze denominatie en karakter is het voor ons een logische keuze om het CVO om ondersteuning te vragen”, aldus bestuursvoorzitter Ayhan Tonca van de Ibn Ghaldoun.

De CVO biedt een tijdelijke hulpconstructie aan. ‘De bedoeling is dat het islamitisch voortgezet onderwijs in Rotterdam binnen 4 tot 5 jaar opnieuw zelfstandig verder kan. Tot die tijd maken ze onder de paraplu van het CVO gebruik van onze expertise op het gebied van kwaliteit’, zegt bestuursvoorzitter Wim Littooij van het CVO.”

http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3470105/2013/07/04/Ghaldoun-onder-hoede-christelijk-schoolbestuur.dhtml

2 gedachten over “Nou breekt mijn klomp!

  1. Frauderende islamieten zijn een bekend fenomeen geworden in Nederland.
    Of het nu examens betreft of frauderen met uitkeringen en toeslagen het is hun niet vreemd en vergeet vooral de kinderbijslag niet van niet geregistreerde kinderen die ze naar hun zeggen nog in hun moederland hebben.

Reacties zijn gesloten.