Men zegge het voort

Aankondiging FreddyZijn onze beroepspolitiekers blind voor de rode draad?

Autobom ontploft in Khazakstan met vele doden als gevolg. Tientallen doden in Nigeria. Gevechten en vele slachtoffers in Somalie. Zelfontploffingen in Irak maken tientallen slachtoffers.
Betogingen in Egypte maken vele slachtoffers………. Niemand weet nog op duizend of vijfduizend doden na hoeveel slachtoffers er reeds hun leven hebben verloren in Syrie…….

Maar als een rode draad door al die ellende kan men alleen vaststellen dat het allemaal problemen zijn met moslims. Deze vaststelling is gewoon de waarheid en heeft niets met vooringenomenheid of racisme te zien. Het is de plicht van onze beroepspolitiekers, die ervoor hebben gezorgd dat de moslims in ons land steeds meer en meer gepamperd worden, om eens goed na te denken.

Dag na dag passen we ons steeds meer aan. We gaan in op steeds méér eisen van groepen die zich zelf in geen enkel geval willen aanpassen aan onze normen en gewoonten maar die ons land wel ongevraagd zijn binnengedrongen en voor een belangrijk deel op onze kosten leven. Hun hoge nataliteitscijfer zal er in de nabije toekomst voor zorgen dat ze uiteindelijk de” hele boel” zullen overnemen en onze kinderen en kleinkinderen zullen verplichten om de zogenaamde sharia te aanvaarden. Als het dat is wat we willen hoeven we verder geen enkel initiatief meer te nemen.

Maar indien we nog iets van onze taal; cultuur en levenswijze willen overhouden is het vijf voor twaalf om nog te kunnen redden wat gered moet worden. De voorbeelden van levensomstandigheden, die wij helemaal niet willen en die nu in vele moslimlanden schering en inslag zijn, zijn legio.

Hopelijk telt het N.V.A. nog voldoende leden met een gezond boerenverstand om tot een samenwerking met het Vlaams Belang te kunnen komen. Het is onze allerlaatste kans om tijdens de volgende verkiezingen SAMEN dan een meerderheid te verwerven; Vlaanderen onafhankelijk te maken en de leiding in handen te nemen zodat Vlaanderen nog lang als een onafhankelijk; betrouwbaar en economisch bloeiend land kan verder blijven bestaan.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

2 gedachten over “Men zegge het voort

Reacties zijn gesloten.