Nigel Farage in de EUropese praatbarak

“Wij zijn schuldig.”INVASIE“Het EU-asielplan betekent het einde van onze beschaving.”

EU-aanbevelingen voor een emo-industrie.  Een nutteloze EU geeft aanbevelingen voor waardeloze beslissingen, die de EU-lidstaten naar een catastrofe zullen leiden.

Ondertiteling en vertaling via rechthoekje en tandwieltje onderaan.

 

7 gedachten over “Nigel Farage in de EUropese praatbarak

 1. Even aan onze politici en media in herinnering brengen.

  ‘UNSER FÜHRER, ADOLF HITLER, BIS ZUM LETZTEN ATEMZUG GEGEN DEN BOLSCHEVISMUS KÄMPFEND,IST GEFALLEN’

  Het bericht werd 70 jaar geleden de wereld ingestuurd, maar toch zou men het wat meer moeten herhalen zodat het tot het collectieve bewustzijn doordringt. HIJ IS DOOD. Het heeft geen zin hem dagelijks op TV te laten optreden, hem alle dagen te bekampen. Vandaag hebben we andere katten te geselen die ons leed kunnen veroorzaken. In de EU bijvoorbeeld zou men met inzicht en strijdlust van beleidsmensen de op ons toekomende catastrofe kunnen verhinderen.

 2. Spijtig dat UKIP nauwelijks enkele zetels zal halen in het leger van 650 parlementairen, door het niet-proportionele kiessysteem, waardoor simpelweg telkens de man met de meeste stemmen in elk vd 650 constituencies naar Westminster mag.
  En dat kan tot zeer eigenaardige resultaten leiden, zoals in Schotland, waar de SNP met ca 50% van de stemmen wsl alle 59 zetels gaat behalen, 100% dus.

  • Vervolg: En vermits Labour en de Tories mekaar waard gaan zijn, en de Schotten zo mogelijk nog linkser zijn als de Engelsen, staat de winnaar vast: het socialisme. Niet dat het veel gaat uitmaken, want op sociaal vlak zijn de Conservatives even links als Labour.

 3. 1. Wat de “dood” betreft van Hitler , zie bruggetje :
  http://www.redflagnews.com/headlines/fbi-opens-files-proving-hitler-went-to-argentina
  2.Het gebruik van de “Nazi Keule” kadert in de psychologische oorlogsvoering en de intellectuele terreur, tegen al diegenen die zich verzetten tegen de NWO. Cfr. Sun Tzu!!
  3. Dit wapen wordt dan in gezet door diegenen die geen enkel probleem hebben met de 120 à 150 miljoen slachtoffers van het marxisme-communisme-socialisme enz… en ook niet met de tientallen miljoenen slachtoffers van de islam.
  4.Men dient zich dan ook niet te verdedigen tegen, en zich nog minder te laten beïnvloeden door deze Nazi Keule.. Het volstaat de “aanvallers” te ontmaskeren.
  5.Als men het dan toch heeft over WO II is het belangrijkste de financiers te ontmaskeren die het Nazi regime op poten hebben gezet, en die in Duitsland zelf, alle verzet hebben gesaboteerd tegen Hitler. Ik verwijs naar een recente reactie met een bruggetje waaruit blijkt dat een poging van de top van Wehrmacht om in 1938 Hitler af te zetten, gesaboteerd werd vanuit Londen!!
  Het gaat hier ten andere om dezelfde financiers die de Bolsjewisten (met Lenin) hebben betaald!!. Alle wegen leiden dus naar Londen(en dus niet naar Rome).
  6.Nigel Farage zegt wel interessante dingen, maar durft het blijkbaar ook niet aan de verborgen agenda van de occulte machten achter deze vreemdelingeninvasies op tafel te gooien. Zolang deze occulte machten en hun verborgen agenda’s niet ontmaskerd worden, kan men tot in den treure blijven zagen en zeuren over deze invasies, die geen toeval zijn maar zorgvuldig gepland zijn. Een “planning” waar de EUSSR een doorslaggevende rol speelt. Hij moet dat allemaal weten, The City is immers niet ver. De werken van Coudenhoven Kalergi zijn ook op internet beschikbaar. Het is dus geen kwestie dat men het niet kan weten.. maar eerder van niet “durven…”.
  7. Dit alles illustreert dat het van kapitaal belang is, dat men de waarheid kent over de gebeurtenissen die zich afspelen, zeker sinds 1789!!
  Ik verwijs naar een citaat van George Orwell :
  “He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past.” (=einde citaat)
  ― George Orwell, 1984
  In dit verband is er nog een ander citaat over de rol van de geheimhouding (en dus bedrog) en de censuur :

  “Secrecy is the keystone to all tyranny. Not force, but secrecy and censorship. When any government or church for that matter, undertakes to say to its subjects, “This you may not read, this you must not know,” the end result is tyranny and oppression, no matter how holy the motives. Mighty little force is needed to control a man who has been hoodwinked in this fashion; contrariwise, no amount of force can control a free man, whose mind is free. No, not the rack nor the atomic bomb, not anything. You can’t conquer a free man; the most you can do is kill him.” –
  (=einde citaat).
  Robert A. Heinlein
  De vernietiging van onze beschaving is, zoals Nigel Farage het ook stelt, het doel van de plannen van EUSSR.
  Maak U ten andere ook geen illusies over al de nationalistische en rechtse partijen.
  Al het echt ernstig wordt geldt nog steeds het motto van Mao :
  “De macht komt uit de loop van een geweer”.(=het brute geweld).
  En momenteel staan we met lege handen, na de ontwapening (via de in scène gezette zaak Van Temssche).

 4. En toch is niet alles op te lossen met bruut geweld… denk maar een na hoé het zou aflopen indien er een steekmug op jouw scrotum zou zitten.

  • Gezien de zware rimpelvorming zou de steekmug over een zwaargebouwde injectiebuis moeten beschikken (type drilboor)
   grtjs JM

 5. Gelezen in Gatestone Institute – Britain’s Labour Party vows to ban Islamophia.

  De voorzitter van Labour, Ed Milband, gaf een interview aan The Muslim News. Diezelfde moslims kunnen op hun twee oren slapen, of dat de autochtone Engelsman gegund is, is een andere vraag.
  ‘We zullen van islamfobie een bijzonder, zware misdaad maken. We zullen zeker stellen dat dit in de politie akten wordt genoteerd. Wat wij willen is islamfobie als een haatmisdaad aan de wortels uitroeien.
  We zullen de wet zo veranderen dat hierin onze afschuw voor haatmisdaden en islamfobie duidelijk wordt. Als prioriteit wil de politie islamfobie overal in het land aangrijpen.’
  Gezien die prioriteit neem ik aan dat overvallen, geweldplegingen en nog van dat moois op de tweede plaats komen, als de politie daar tenminste nog tijd voor vindt.

Reacties zijn gesloten.