München heeft een probleem…

München heeft een probleem met een toevloed van neurochirurgen, astrophysica-experten, ingenieurs en andere buitenlandse hooggekwalificeerde vakkrachten die de Bundesrepublik komen verrijken. Niet echt… sinister grapje van onze redactie…

Als een sprinkhanenplaag strijken ze neer, de meerwaarde-toeristen en ze weten er geen blijf meer mee daar in de Beierse hoofdstad.  Ze worden tijdelijk opgevangen in de VIP-loge van het Olympisch stadion.   Er is plaats voor 180 uitgelezen bezoekers, die allemaal willen blijven en een graantje meepikken van onze minderwaardige samenleving, die ze na enige tijd unisono verwerpen als zijnde racistisch, egoïstisch, discriminerend enz.

olympiastadion

Neen, dit is geen satire maar realiteit.  Het maakt duidelijk dat het water in de Bundesrepublik (…en de rest van het Westen) aan de lippen staat.  Na de aankoop van sterrenhotels, nadat de wellnesscentra al verplicht werden hun deuren te openen voor nieuwe ‘klanten’, nadat er een pathetische oproep gelanceerd werd dat de bevolking (“Heeft u nog een kamertje vrij?”) hun woningen en portemonnee dienden te openen om hen op te vangen, worden nu zelfs de ‘sporttempels’ ingezet.  Voor video van het Bayrisches Fernsehen klik hier.

Wanneer komt bv. het Sportpaleis aan de beurt?  Domme vraag.  Dat zou niet getuigen van een ‘menswaardige’ opvang.  Als zelfs een kazerne niet ‘menswaardig’ genoeg is voor vluchtelingen gelukzoekers…

FT

8 gedachten over “München heeft een probleem…

 1. Tijdens mijn legerdienst heb in in 3 verschillende kazernes verbleven, en ik heb daar niets mens-onwaardig kunnen vinden. Een van die kazernes is nu trouwens (al jaren) een opvangcentrum voor gelukzoekers (Kapellen). Toen ik in het militair hospitaal in Soest (Duitsland) verbleef, na een ongeval, en ‘s nachts werd wakker gemaakt om op herstelverlof te vertrekken, sprongen de kakkerlakken uit mijn combat shoes en ritsten langs alle spleten en gaten weg. Toen ik daar een opmerking over maakte werd dat weggelachen. Zelfs dat vond men niet mensonwaardig, in een hospitaal dan nog wel. Men legde en legt nog te veel eieren onder gelukzoekers die hier van alle kanten neerstrijken. Wat men meestal vergeet is, dat het geen sukkelaars zijn in hun eigen land. Zij hebben immers het geld om de mensenhandelaars te betalen om hier te geraken. De echte sukkelaars blijven waar ze zitten. Daarom zij die in Europa geraken zijn GELUKZOEKERS, niet meer of niet minder.

 2. Het lont steekt al in het kruitvat nog even wachten voor het aangestoken wordt want er zal vuurwerk volgen sowieso en we zullen honderdduizenden vodden zien vluchten richting zandbak want die huidige misdaad TEGEN de Europese bevolking in kaart gezet door die EU misdaadorganisatie blijft niet ongestraft, zij zullen de eerste klappen moeten opvangen.

 3. Een vijfdaags bezoek in het apenland op onze kosten.
  Bulgaren & Roemenen (die het niet nodig hebben en geen politiek asiel willen) komen op een vrijdag naar België en vragen politiek asiel aan.
  Ze staan enkele uren met hun familie in de rij te wachten en vragen een verkorte procedure aan. Die is vijf dagen. Voor die vijf dagen is België verplicht ze onderdak te verlenen en worden ze in een hotel geplaatst op kosten van België. Na de vijf dagen komen de ambtenaren naar het hotel om de Bulgaren uit te leggen dat ze geen asiel krijgen. Wat blijkt nu ?
  Dat ze op zondag al terug vertrokken zijn naar Bulgarije.Leuk meegenomen zo’n gratis citytripje.
  De drie overige hotelboekingen? Ach ja, die moeten we ook nog betalen.
  Terwijl uitkeringstrekkers 50 euro of minder per werkdag ontvangen, zijn er in dit land toch gelukkige zielen die zonder uitkering of zonder zelfs maar te werken kunnen genieten van Club Med-faciliteiten. De plaats van gebeuren: Brussel Daar genieten 1200 asielzoekers in 24 verschillende hotels die zijn aangesloten bij de FOD-afdeling vertier van een welverdiende pretvakantie.
  Elke maand kosten die hotelkamers 1,3 miljoen euro. Elke maand!
  En aan wie hebben we dat vooral te danken?
  Juist, ja…. aan Elio Di Rupo en Caroline Gennez,
  Benieuwd of Franken Theo daar zal mee beginnen om dat deksel eens te lichten?

   • Tjenne,
    En niet te vergeten de dringende medische hulp die sommigen dan nog GRATIS genieten voor ze weer terug huiswaarts keren.

 4. Niet München heeft een probleem maar gans Duitsland. Het wordt werkelijk overspoeld, met behulp van de SPD, Linke, Grüne, Piraten,maar ook van de CDU en CSU.
  Na Patzelt zijn er intussen nog andere politiekers die pleiten voor opvang bij privé-personen. (Kretschmann Winfried-Grüne en Stefan Studt-SPD).
  Zie bruggetje.
  In het mijn bijdrage “Heeft U nog een kamertje vrij” had ik het over een gevaarlijke evolutie. Intussen is in Duitsland al het woord “Zwangsaufnahme” gevallen!!!
  Het is dus een kwestie van tijd alvorens de “inkwartieringsbriefjes” zullen worden uitgedeeld!!!
  Een praktijk die dan snel navolging zal krijgen in andere landen!!!
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/torben-grombery/innenminister-ruft-buerger-zur-aufnahme-von-fluechtlingen-in-privaten-wohnungen-auf.html

 5. Onze Europese leiders zijn zich van dat probleem zeker bewust en weten maar al te goed dat het zo niet verder kan . De Europese lidstaten worden langzaam maar zeker gewurgd door naastenliefde en menswaardige opvang , opgelegd door allerlei Euro regeltjes . Maar er zijn nu eenmaal prioriteiten , zoals WC-spoelbakken , kromme augurken , beperking in zuigkracht van een stofzuiger en vooral hun parlementaire vergoedingen . Als deze problemen een oplossing hebben gevonden wordt mogelijk de toestemming gegeven om de sukkeltafelschuimerparasiterendeavonturiers , ook onder te brengen in een drie of twee sterrenhotel inplaats van vier , alvorens een wet te stemmen , om burgers te verplichten een sukkeltafelschuimerparasiterendeavonturier onderdak te geven en te voorzien in zijn onderhoud ! Hoe mooi is de naastenliefde toch , hoe hartverwarmend , die rood groene draad , die door onze Europese gemeenschap kronkeld , daar kan Jezus Christus nog een punt aan zuigen . Ik krijg een krop in de keel en de tranen komen mij spontaan in de ogen en lopen langs mijn wangen , als een kleine rivier , uit dankbaarheidheid en fierheid , dat ik mag leven onder de hoede van deze Europese leiders en hun prachtmensen !

Reacties zijn gesloten.