Heeft u nog een kamertje vrij?

lovenaarA2Een gevaarlijke evolutie!

In Duitsland stellen er zich enorme capaciteitsproblemen met de opvang van asielzoekers allerhande. Tal van gemeenten zijn niet alleen overspoeld maar ook financieel aan het einde van hun Latijn. Zoals gezegd: “Wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij”.


Een Duits parlementslid Martin Patzelt, van de CDU dan nog, is op de proppen gekomen met het revolutionaire voorstel, deze vluchtelingen te doen opvangen in privé-woningen bij burgers.
De bedoeling is deze vluchtelingen op te vangen volgens Europese standaarden; hij  heeft het immers over (ik citeer):

Diese fordern eine »Willkommenskultur«, die den Namen auch verdient: Flüchtlinge sollen nach mitteleuropäischen Standards untergebracht werden.”

Kazernes en centra voor daklozen zijn voor de economische toeristen niet waardig genoeg.  Voor Duitse soldaten en landgenoten zonder dak boven hun hoofd daarentegen zijn ze prima in orde.

Martin Patzelt zag vooral een mentale uitdaging bij de private opvang, die echter ook “kansen” bood. Over welke kansen het hier gaat, wordt geen verdere uitleg verstrekt.
Hij dringt wel aan op wettelijke initiatieven om deze “private opvang” onder toezicht van  de overheid te plaatsen.
Dit laatste voorspelt al het ergste. Van vrijwillige opvang zal het immers naar een  gedwongen opvang gaan!
Dit laatste doet denken aan de gevreesde inkwartieringsbriefjes, waarbij  in vroegere tijden, de bevolking opgeëist werd  om onderdak te verschaffen aan militairen van bezettende of doortrekkende troepen!

Momenteel is het dus wachten op het resultaat van de oproep van de CDUer Patzelt. Hopelijk worden de Duitse gemeenten nu niet op hun beurt  overspoeld door kandidaat-opvangers.  Men weet maar nooit!

We zitten hier dus met een gevaarlijke evolutie, waarvan de  negatieve gevolgen niet te overzien zijn. De mogelijkheid bestaat immers dat de “burgers die moeten onderdak verschaffen” binnen de kortste keren uit hun woningen worden gepest door deze zgn. vluchtelingen, die zich gedragen als overwinnaars in het bezette gebied, hiertoe aangemoedigd door verraders en collaborateurs.
Anderzijds biedt een dergelijke “private opvang” wel kansen voor pooiers!
Waar gaat dit alles eindigen?

Voelt u zich aangesproken?  Heeft u nog een kamertje vrij en wil u uw woning verrijken met de aanwezigheid van wereldburgers?  Neem contact met martin.patzelt@bundestag.de

FDP is trots

Lovenaar

8 gedachten over “Heeft u nog een kamertje vrij?

 1. Heb nog twee kamers vrij voor 2 blonde Zweeds/Noorse dames, liefst maagd en 20 jaar als mijn vrouw eens 14 dagen op verlof is.

 2. “Ausländer, laßt uns nicht mit den Deutschen allein”

  ” Deutschland muß von außen eingehegt, und innen durch Zustrom heterogenisiert, quasi “verdünnt” werden”

  Joschka Fischer, Grünen

 3. Ik kan alleen maar zulke acties aanmoedigen; niet omdat ik pro ben , maar omdat het kiesklimaat in Duitsland zou veranderen. Nu dat hun economie aan het stagneren is en zelfs daalt zal deze onbeperkte invoer de levensstandaard van de kiezers sterk doen dalen, met eventuele reacties voor gevolg. Vlaanderen zal dit reeds vroeger aanvoelen. Op naar nieuwe verkiezingen in 2016.

 4. Martin Patzelt zal een diepgelovig man zijn, want de idee komt van de EKHN, de Evangelische Kirche Hessen-Nassau. Om zijn bezorgdheid te illustreren verwijst hij naar zijn familie, dat waren ook vluchtelingen waarvan hij de verschrikkingen kent. Hij verwart echter de Duitse Heimatvertriebenen met de voor 95% economische vluchtelingen en vergelijkt appelen met citroenen.
  Het stopt echter niet bij de vluchtelingen, er is ook een Willkommenskultur für Asylbewerber en ééntje voor ausländische Fachkräfte. Bij die laatste cultuur kan onze reactie plaatser, James Bond, zich misschien eens uitbundig laten verwennen.
  De bouwsector in Duitsland gaat gouden tijden tegemoet, want die brave aanhangers van de Evangelische kerk, kunnen voor zo’n bende niet anders dan hun huizen ombouwen.

  • Duitse vluchtelingen keerden naar hun Heimat terug, islamitische vluchtelingen verlaten die.

   • Voor zover mogelijk. Het grootste aantal uit de Duitstalige gebieden in het oosten werden verdreven door de Russen en konden nooit meer terugkeren.

Reacties zijn gesloten.