Moslimbroeders, niet welkom.

Egypte heeft de Moslimbroeders aan banden gelegd.  Ze werden officieel verboden.  Hun eigendommen werden in beslag genomen..

In vele landen worden ze als terroristen beschouwd, maar Groot Brittanië ziet er geen graten in dat ze daar hun hoofdkwartier betrekken.  De Broeders beschouwen Londen immers als een ‘veilige’ stad.  Veilig voor hen…

“Britain First” organiseert morgen een protestbetoging. Ze roepen alle verstandige patriotten op mee op te stappen en Britse vlaggen mee te brengen.

Ziet u het al gebeuren dat op initiatief van het Vlaams Belang een betoging door Brussel trekt met als slogan:   “Moslimbroeders niet welkom”.  Er zijn VB-mandatarissen en militanten voor véél minder de bak ingedraaid.

MUSLIM-BROTHERHOOD-NOT-WELCOME

Wie hun geschiedenis even wil overlopen, kan dit aan de hand van de ingesloten video van 3 minuten:

Meer over de Moslimbroeders in G.B.: Spectator

en bij Ahramonline: G.B. zal niet Egypte volgen en de Moslimbroeders als een terroristische organisatie verbieden;

2 gedachten over “Moslimbroeders, niet welkom.

  1. Het moslimbroederschap is een schepping van de Britten zelf, met het oog op de subversie in het Midden-Oosten. Dit broederschap werd ten andere opgericht in 1928 in Egypte zelf, door een tot dan toe onbekende leraar Hassan Al-Banna.
    Bron : Das Schwarze Reich van E.R. Carmin pagina 487.
    Dit verklaart dan ook de Britse houding.

  2. Waarom toch die knieval voor alles wat moslim is of ernaar ruikt . Mijn gelukwensen voor Britain First ,de echte Engelsmannen die van hun land houden en dat willen beschermen , idem zoals VB maar dan voor Vlaanderen en niet land B , of de B van bezetter . Mijn gelukwensen voor Egypte voor het verbieden van een achterlijke bende , te vergelijken met de ” voor het zeggen hebbers” van de Verenigde Rampen van Europa

Reacties zijn gesloten.