Moeten?

“We moeten diversiteit als een positief gegeven beschouwen”

“Het is in onze scholen dat we de kiem leggen voor een inclusieve samenleving. Leerkrachten spelen daarin een hoofdrol: als zijn hun geaardheid moeten verbergen, hoe kunnen ze dan nog een rolmodel zijn voor hun leerlingen?”, vraagt De Witte zich af.

Een non-debat.  Overal, ten allen tijde, bij alle gelegenheden, in alle situaties ‘moeten‘ we zwijgend toekijken en luisteren.
Waarom zou een leraar zijn seksuele gewoontes aan zijn leerlingen kenbaar maken?  Wie gaat dat wat aan?  Wat heeft dat met zijn vak te maken?

Een leraar moet kennis overbrengen.  Kennis waarin hij ‘gespecialiseerd’ is.  Een leraar aardrijkskunde hoeft niets te vertellen over zijn aanwezigheid bij de Gay Pride.  Een lerares geschiedenis moet de kinderen niet ‘voorlichten’ over de lesbische liefde.  Een leraar die turnles geeft, moet niet de kamasutra op de toestellen demonstreren.
Onderwijs wil zeggen: les geven.  Kinderen leren nadenken.  Hun interesse opwekken.
Onderwijs, met de nadruk op ‘wijs‘.

Meer hierover bij de niet te overtreffen Redactie (de andere, niet de onze)

FVE

6 gedachten over “Moeten?

 1. Wacht maar tot de NVA homolovers van homopropaganda een verplicht vak maken vanaf het 1e leerjaar.

  • Dat is toch nog maar het minste dat we mogen verwachten van die progressieve NVA

 2. We worden hier geconfronteerd met het toppunt van leugens en bedrog. Het probleem is niet dat die leraar homo is, maar wel dat de klas vol zit met nieuwe belgen waaronder moslims, die een probleem hebben met homo’s. Hoe moet U dat oplossen?? Het gaat immers om twee beschermde soorten, met enerzijds de moslims en anderzijds de holebi’s!!! Men moet dus water met vuur verzoenen, wat een onmogelijke taak is. De echte oorzaak van het probleem is door alle betrokkenen gekend , en dus ook van Youssef De Witte,maar wordt doodgezwegen. Het gevolg is dan een heroïsch gevecht om niet te moeten zeggen wat iedereen weet. De kwaliteit van het onderwijs en de neutraliteit doen hier niets ter zake,maar alleen de politiek-correcte terreur waarmee men nu in de knoop zit.
  Wie moet er opgeofferd worden, en hierbij speelt dan de macht van het getal, en in welke mate is het islamitische kies vee hierbij betrokken. Gezien het resultaat, heeft dit kies vee dan ook een beslissende rol gespeeld, maar dat mag natuurlijk niet gezegd worden. De belangen van Yves “Malheur” mogen immers niet in het gedrang gebracht worden.
  Al de rest is zever….!!!
  PS : Het Nederlandstalige onderwijs zit ondertussen ook vol met deze nieuwe belgen, die van thuis uit allemaal franstalig zijn.

  • Dit fenomeen is niet organisch gegroeid, het is er in geklopt. Daarom blijft het niet leven. Eind jaren 1980 stonden de mensen nog verstomd toen ze hoorden dat in Denemarken Piet en Jan mochten trouwen. Eén waarheid moet de holebi beweging zich echter blijven getroosten : mannen (minder bij vrouwen) hebben een instinctieve afkeer van homo’s, en die tegenzin blijft ook al moet die wegens de meningsdictatuur verdoezeld worden.

 3. Och het is gewoon een kwestie van tijd , nog even geduld tot de schooldirecteur ook een janet is .Het land dat voorlopig nog gekend is als Belgie heeft wel een eerste minister die ook niet vies is van een mannen-poep” Binnenkort kunnen wij een T-shirt kopen met als tekst ” ik ben hetero , en ben er fier op” ,want ik kan me nog voortplanten “in kleine lettertjes” , want dat kan gezien worden als discriminatie en de spot drijven met een handicap . Ik hou van alle janetten , op voorwaarde dat ze niet van mij gaan houden !

 4. Daarin moet ik onze Golfbrekersvriendin Anna Bijns gelijk geven: niks is toch (als man-zijnde) afkeerverwekkend dan… twee venten die elkaar “een tong staan (of liggen) te draaien”
  Ajakkes bweurk 🙁

Reacties zijn gesloten.