“Minderbedeelden” krijgen meer kansen in Antwerpen

Fons Duchateau mag nog dikwijls komen verklaren dat Antwerpen geen bijkomende opvang van asieleisers kan slikken – partijgenoot en importsecretaris Francken is het er trouwens niet mee eens –  de realiteit ziet er anders uit.


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Ze komen en blijven komen, de “vluchtelingen” euh… “minderbedeelden”… ook een manier om de “vluchtelingen”-statistieken te manipuleren. Klik hier voor verduidelijkende video van de Frut.

Antwerpen kan blijkbaar probleemloos concurreren met Brussel en Brugge – tenslotte is een groot deel van het Antwerpse district al helemaal aangepast aan de nieuwkomers.  In de Antwerpse haven, de trekpleister, wordt de situatie met argusogen bekeken.  Fons mag al beginnen schrapen op de bodem van de OCMW-kas.

4 gedachten over ““Minderbedeelden” krijgen meer kansen in Antwerpen

  1. Geen probleem voor de gratis voedselbedeling door Al Ikram . Als ze morgen cotteletjes serveren zal de organisatie blij zijn als ze iemand zien . Varkenvlees , waarom niet ? Vlaanderen heeft niets te maken met de Islam . Krijgen ze honger
    omdat ze ons eten weigeren , dan is dat de wil van Allah en niet onze fout !

  2. In ieder geval en dat is mijn overtuiging , indien het land b nog een katholiek land zou zijn zoals in de jaren ’50 , dat kan ook van toepassing op de ons omringende landen , het was nooit zover gekomen . Ze zouden die Islam invasie zien als een bedreiging en de nodige maatregelen nemen . Hier in Thailand is de meerderheid van de bevolking Bhoedist en ze beleven hun godsdienst met overtuiging . Het zijn ook varkenvlees liefhebbers . Moslims zullen hier nooit vaste voet krijgen . Ze proberen het wel , met geweld maar het lukt hen niet . In Europa , mag en moet alles kunnen

    • Zeg nooit nooit: Afghanistan en Indonesie waren ooit boedhistisch. Daarentegen heeft geen enkel land ooit de islam weer verlaten, ondanks de vele mogelijkheden, zoals onder het communisme, kolonisatie, Atatürk, om nog maar van de moslims alhier te zwijgen, waar iedere generatie radicaler wordt ipv gematigder, tot groot jolijt van Links overigens.

Reacties zijn gesloten.