Men zegge het voort

Aankondiging FreddyStille Nacht. Heilige nacht. Waanzin kent geen grenzen meer!

Een vriend gaf me de raad om tijdens deze kerstdagen eens enkele uren uit te trekken om een reeks filmpjes te gaan bekijken op GOOGLE. U tikt gewoonweg “Syrie” in en daarna een of ander trefwoord zoals martelingen, oorlog, onthoofdingen enz.enz. vertelde hij mij.

Het is niet te geloven wat men allemaal kan bekijken. Bovendien is het onbegrijpelijk wat er daar werkelijk allemaal gebeurt. Wat men ziet gebeurde niet in de middeleeuwen maar VANDAAG en iedere dag. En dit alles op een paar uur vliegafstand van Vlaanderen en met wapens die door een reeks grootmachten nog steeds worden geleverd!! Men begrijpt onze media niet meer die ons wel dagelijks blijven berichten over een hoog drukgebied boven IJsland of het aanspoelen van een, zogezegd zeldzame, vis op het strand in Wenduine en dit op een ogenblik dat dagelijks tientallen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen worden doodgeschoten of doodgemarteld door een bende primaire onnozelaars.

We zitten nog op onze stoel maar hebben sommige filmpjes meermaals bekeken. We kunnen het nog steeds maar moeilijk geloven wat we allemaal hebben gezien. We geven de raad aan onze lezers om dit ook eens te doen om tot de vaststelling te komen dat onze wereld volledig zot begint te draaien.

Het is waarschijnlijk omdat ik mijn loopbaan ben begonnen als vrachtwagenchauffeur en later als wegvervoerder dat een bepaald filmpje me het meest is bijgebleven.

Het filmpje werd gemaakt door een of andere terrorist. Men ziet dat een dozijn opstandelingen zich verplaatsen met een viertal terreinwagens en ergens halt houden op een weg die van  Damascus naar de grens met Libanon loopt. Na verloop van tijd komen er in de verte een drietal vrachtwagens aangereden. Met mitraillettes in de hand laat men dat konvooi stoppen. De drie vrachtwagenbestuurders stappen niets vermoedend uit hun voertuigen en worden aan de “leider” voorgesteld. Deze bekijkt hun persoonlijke documenten en kan na het stellen van enkele vragen tot het besluit komen dat ze niet tot “hun sekte” behoren. Hij geeft de chauffeurs de opdracht om naast de weg op hun buik te gaan liggen. Men verwacht dat deze groep hun vrachtwagens zal stelen of misschien met belangrijke onderdelen op de loop zullen gaan en deze jongens naast de weg zal achterlaten. Maar néén! Men kan zien en horen dat de “leider” enkele malen Allah Akbar roept en zijn medestanders deze uitroep telkens eveneens herhalen. Daarop schiet die “leider” de drie sukkelaars enkele kogels door het hoofd en laat hen als grof vuil achter naast deze weg. Vooraleer zelf hun weg te vervolgen is er nog één lid van de groep die meent ook een heldendaad te moeten stellen en een brandende vod in de stuurcabine van één van de vrachtwagens werpt. Daarna ziet men dan vanop afstand dat het vuur de hele cabine in lichte laaie heeft gezet en waarschijnlijk zal overwaaien naar de andere voertuigen.
Einde verhaal.

Hoe en wanneer zullen de familieleden van die sukkelaars ooit vernemen wat er met hun geliefden gebeurde? Hoe zullen de eigenaars van de vrachtwagens ooit weten wat er met hun bezit is gebeurd? Hoe groot is de kans dat die lafaards ooit zullen worden gestraft? Vragen die waarschijnlijk nooit zullen beantwoord worden.

En zo bekeken we een half dozijn vreselijke filmpjes. Hier werden toevallig een reeks voorbijgangers tegengehouden en naar een dakverdieping gebracht vanwaarop ze werden afgeduwd om als rijpe perzikken op het voetpad uit elkaar te spatten en daar zag men dat het hoofd van een eveneens toevallig aangehouden andersdenkende zonder enige vorm van proces werd afgehakt!! Dan weer zag men dat men een benzinebus ledigde op de hoofden van een paar sukkelaars om ze enkele seconden later levend te zien oproken. En zo gaat dat van filmpje tot filmpje verder. Men wordt er doodziek van. De ene keer zijn het Soennieten die de daders zijn en de andere keer Sjiiten of Alawieten. Volgens onze mening bestaan bijna al die groepen hoofdzakelijk uit primaire en laffe Kwieten! Wel hebben ze allemaal gemeen dat ze hun onbegrijpelijke daden steeds stellen onder het steeds terugkomende geroep van Allah Akbar! Allah Akbar! Allah Akbar!

De eerste man aan wie ik dacht na het bekijken van deze onzin en gruwel was Filip Dewinter. Reeds vele jaren geleden bleek hij de werkelijke profeet te zijn toen hij predikte dat we dienden op te passen voor de in onze streken sterk groeiende instroom van aanhangers van die Allah Akbar! Vandaag op Kerstdag 2013 kan ik het alleen maar betreuren dat er nog niet méér Vlamingen deze man steunen om hem te danken voor zijn wijze woorden en juiste voorspellingen.

Indien er lezers zijn die mijn raad willen volgen en wat tijd willen uittrekken om de filmpjes op GOOGLE te gaan bekijken zullen ze moeiteloos mijn vorige zin begrijpen!

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

2 gedachten over “Men zegge het voort

 1. Het is fijn om de heldendaden van de godsdienst van de vrede en van de liefde te zien, hun grote liefde voor de medemens bewijzen ze in deze vreedzame momenten,
  De vreugde wekte bij mij het gevoel los dat het enige juiste en vredelievend geloof de Islam is, en na het bekijken van al die mooie beelden ging ik naar de Moskee om aan Allah te vragen ook zijn leer zo snel mogelijk hier in te voeren zodanig dat al die mooie momenten ook bij ons zouden gebeuren

 2. @ Waarde heer Van Gaever,
  Het is volkomen normaal dat een persoon “in Uw positie & taak” weinig tijd heeft om de “algemene toestand in het buitenland tot-in-de-détails” te volgen… U heeft wel “àndere besognes”.
  Maar de clips die U beschrijft, staan REEDS MAANDENLANG te “bewonderen” 🙁 op youtube.
  Telkens dat Fikken (ik dus) een nieuwe clip mocht “bewonderen” flitste steeds dezelfde zin door mijn hoofd: “Als ik heden, die bloeddorstige schurken méér haat dan gisteren, dan is dàt MIJN EIGEN stomme schuld doordat ik hen gisteren NOG NIET GENOEG haatte.
  Het toppunt bereikte Fikken (ook wéér làng geleden) de foto van een half-naakt jong meisje dat éérst menigmaal verkracht en gemarteld werd, àn dan gruwelijk ter dood werd gebracht door een kruisbeeld in haar mond te stoppen.
  Welnu sedert dié ontstellende beelden hààt ik iederéén die deze woestijnideologie van wreedheid aankleeft.
  Er kùnnen er misschien wél “goedmenenden” tussen zitten, maar zijn toch, als-puntje-bij-paaltje-komt, NIET TE VERTROUWEN !!! (zie maar eens de beelden van die besnorde dikke brusselse burger: het zag er een “toffe pee” uit waarmee men gezellig een pint zou gedronken hebben, maar… uiteindelijk een internationaal-gezochte fanatiekeling te zijn. —> ook reeds zooo làng geleden, dat zijn naam reeds uit “het algemeen-geheugen” verdwenen is)
  Dààrom & dààrdoor, is het onbegrijpelijk dat de “groten der aarde” laffelijk BLIJVEN toekijken (en vaak, via winstgejag, de VERKEERDE KANT kiezen) 🙁

Reacties zijn gesloten.