Ons vir jou

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Duidelijke boodschap aan de blanke bevolking van Zuid-Afrika.  Vertaling lijkt ons overbodig.

EFF is de nieuw-opgerichte partij van voormalig jeugdleider Julius Malema, die uit het ANC ‘verwijderd’ werd.  Het EFF partij vindt dat grond zomaar kan ingenomen worden zonder betaling, dat banken, mijnen en andere strategische economische waarden dienen genationaliseerd te worden.  Buiten dit bescheiden wensenlijstje wil de man ook nog eens president worden van Zuid-Afrika.

Meer info: “killer banner”, grond, president

South Af-2

South Af-1

FT

 

3 gedachten over “Ons vir jou

  1. Pakt uw biezen Peter , gaat terug naar uw bakermat , laat ze aan hun lot over ! Binnen de kortste keren is tam tam geroffel hun enige communicatie en vreten ze elkander op

    • René, wij denken dat de blanke Zuid-Afrikaners een andere mening hebben. Het is sinds de aankomst van Jan van Riebeeck in 1652 hun land. Hun eigenste land. Hun lot, hun identiteit, hun verleden, heden en toekomst is verbonden met Zuid-Afrika. Langs alle kanten stromen de negers toe. Vooral dan sinds de omringende kolonies ‘teruggegeven’ werden aan de oorspronkelijke bevolking. Waarna het daar rapide bergaf ging. Met als meest markante voorbeelden Mozambique en Rhodesië. Wij blijven het aan de kaak stellen. Meer kunnen we niet doen. Morele steun uit Vlaanderen. Aan Peter Murray en medestrijders.

      • Maar als je moet leven van de steun uit Vlaanderen dan zal je vlug kunnen creperen want ze steunen nog hun eigen bevolking niet.

Reacties zijn gesloten.