Een beetje ziekjes? Geen strafvervolging.

Ook bij onze noorderburen zitten er op Justitie maffe kwieten.  Een man werd buiten vervolging gesteld omdat hij volgens de procureur niet in zo’n beste gezondheid verkeerde.  Betrapt bij winkeldiefstal?  Breng een briefje van de dokter binnen en de zaak wordt geseponeerd.

bijnadood

Boskamp

 

3 gedachten over “Een beetje ziekjes? Geen strafvervolging.

  1. Dus enkel “gezonde” criminelen komen in aanmerking voor een eventuele straf. Wat is het verschil . Indertijd toen ik nog werkte ( allee , werken , ik was bij de politie) werd ik ook verontschuldigd bij het tonen van een doktersbriefje !

  2. De volgende keer als ik me ziek meld op het werk vraag ik 2 briefkes aan mijn huisarts. Een voor de werkgever en een voor de (t)rechter. Ik ga van af nu tijdens mijn ziekte winkeldiefstallen plegen, vandaar ‘t briefke voor de (t)rechter).

Reacties zijn gesloten.