Men zegge het voort

Aankondiging FreddyBeste lezers,

neem het me a.u.b. niet kwalijk maar ik kan het niet meer aanzien.
Gedurende jaren heb ik met de regelmaat van een klok gewezen op zinloze beslissingen van onze politieke vertegenwoordigers. Ik voel me door mijn overheden door en door bedrogen. Alles begint vast te lopen. Onze rechtbanken worden meer en meer een klucht.

Problemen zoals de files in en rond Antwerpen worden na jaren van geldverbrassen aan allerlei studies en besprekingen in de vergeethoek geduwd, het aantal boetes, pesterijen en zinloze administratieve rompslomp begint misdadige vormen aan te nemen. De miljarden weggegooid geld aan zogenaamde “groene energie” blijken nu inderdaad, zoals we talrijke malen hebben voorspeld, grotendeels zonder enig nuttig resultaat in verhouding tot de geleverde financiële inspanningen mogen worden beschouwd, Al wat we schreven kan u nog steeds, en met jaren terug, allemaal op deze “site” terugvinden.

Neem nu de totaal absurde toestand met het aantal asielzoekers die dag na dag onze sociale infrastructuur aan het vernietigen zijn. Onze grootouders en overgrootouders draaien zich allemaal om in hun graf als ze zouden horen wat onze machtshebbers allemaal hebben aangevangen en veroorzaakt. We schreven bij herhaling dat sukkelaars uit b.v. Syrië, waar een burgeroorlog aan de gang is, zich eerst moeten wenden tot de meest nabijgelegen landen om hulp te vragen. De rijke Emiraten, Saoeudi Arabië, Iran enz .draaien allemaal de kraan toe voor hun buren en geloofsgenoten. En wat doen onze regeringen?  Ze promoten het handelsverkeer met die landen die er voor zorgen dat al die karavanen naar onze regionen worden omgeleid. Die rijke moslimlanden zorgen voor de totale vernietiging van Europa indien wij niet dringend en duidelijk STOP roepen en er naar handelen.

Toen ik vandaag een toespraak hoorde van een moslim, ALI ABD AL-AAL genaamd,  nam ik de beslissing om gedurende enkele weken niets meer te schrijven omdat het toch totaal zinloos is geworden. Al onze politieke krachtpatsers moeten eens duidelijk lezen wat deze Egyptische onderzoeker zelf zegt over wat er nu gebeurt in onze streken.

Lees rustig wat die man verklaart; en handel dan in de nabije toekomst, ieder naar best vermogen, om aan deze groeiende misdaad een einde te helpen stellen.
Veel leesgenot en tot de tweede week van oktober: http://www.gerard-brazon.com/article-80-des-musulmans-vivent-de-l-aide-sociales-par-ali-abd-al-aal-117992062.html

Men zegge het voort

Freddy Van Gaever

 

2 gedachten over “Men zegge het voort

  1. 80% vd molims alhier krijgen een uitkering? Kan kloppen: stel dat het gemiddeld moslimgezin bestaat uit ouders en 4 kinderen, waarvan alleen de vader werkt. Dan trekt 5 op de 6 of 83% een uitkering ( kindergeld of dop).
    Bij autochtonen zou het gemiddeld gezin kunnen bestaan uit ouders en 2 kids, waarbij beide ouders werken. Dan heeft 50% een uitkering.

  2. Beste Freddy,
    Vroeger (toen de dieren nog spraken) zeiden de socialisten “je moet werken, je moet hard werken, zo dat jullie kinderen het beter zullen hebben dan jullie”. Onze voorouders hebben gewerkt, geploeterd en geknokt zo dat wij het beter zouden hebben, en dat is ook een periode zo geweest. De sossen zijn er eigenlijk vergeten bij te zeggen dat ook gelukzoekers aller landen hier terecht kunnen en het goed zouden hebben, zonder 1 klop te doen. Zoals u terecht schrijft, die mensen, de harde werkers van toen draaien zich om in hun graf.

Reacties zijn gesloten.