Migranten als redders van de vergrijzingsfactuur…

immigratieVluchtelingen: brengen ze geld op of kosten ze ons alleen maar?

Nu even ernstig graag. Dat riedeltje dat de vergrijzing opgevangen wordt door migranten die geen talen kunnen en geen diploma’s hebben, is afgezaagd en zou eigenlijk niet meer serieus genomen moeten worden.

 Lees verder…

4 gedachten over “Migranten als redders van de vergrijzingsfactuur…

 1. Eens te meer gaat het artikel voorbij aan de grond van de zaak, en dat is de immigratie als wapen tegen onze westerse beschaving.
  Dat de waarheid schrijven over deze samenzwering gevaarlijk is, blijkt ook uit de brief die in Duitsland door de SPD gericht werd aan de uitgever van Kopp online :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/gerhard-wisnewski/angriff-auf-die-pressefreiheit-spd-versucht-kopp-verlag-einzuschuechtern.html;jsessionid=D9AB11A667247DAC78403C99106B1C95
  Een grondige studie heeft men in het volgende bruggetje :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/udo-ulfkotte/geostrategische-hintergruende-migration-als-waffe-provozierte-fluechtlingsstroeme.html
  Ik heb reeds verwezen naar bepaalde bronnen in de bijdrage over de “Immigratie als massavernietigingswapen”.
  Een citaat uit het 2de bruggetje :
  “In den USA gibt es unter Wissenschaftlern keinen Zweifel daran, dass Flüchtlingsströme systematisch als »Migrationswaffe« eingesetzt werden.”(=einde citaat).
  Wat is dan het probleem om de waarheid te zeggen en te schrijven over dit “Migrationswaffe”!!! Alle info is immers beschikbaar op internet!!

  • Toen de zeer oude kreet ‘Walsche ratten, rol u matten’ opdook, was dat een protest tegen Fransen en Walen die onze gewesten bedreigden en uitzogen.
   Die kreet bestaat tot op de dag van vandaag.
   In het kader van het zeer geliefde racisme spel is het verwonderlijk dat we hiervoor nooit voor racisten werden uitgescholden. Als we dezelfde kreet ‘rol uw matten’ tegenover het asiel spel slaken omdat we de bedreiging drommels goed in het oog hebben, zijn we racisten.

   • p.s
    Vergat er bij te vermelden dat die kreet uit noodweer is en was, zoals de reacties op de invasie eveneens noodweer is.

Reacties zijn gesloten.