Men tast in het duister…

Terreuraanslag in Kopenhagen: men tast in het duister…  Men weet  niet met zekerheid dat hij een islamist was.  Men weet wel dat hij alleen handelde.  Hij had geen handlangers.  Hij maakte gewoon deel uit van de samenleving.  Waarschijnlijk was hij onevenwichtig.  Hij was niet geradicaliseerd.  Hij was geen Syriëstrijder, maar hij was wel bekend bij de politie.  De Denen moeten zich afvragen waarom dit gebeurde.  Was de tekenaar wel het doelwit?  Heeft de overheid wel genoeg moeite gedaan voor zijn integratieproces?  We tonen de ‘vluchtelingen’ en nieuwe Europeanen niet voldoende dat ze welkom bij ons zijn. Hebben ze sociale problemen, zoals een echtscheiding, een ruzie tussen broers… En tenslotte de prangende vraag  op ieders lippen: moet men Syriëstrijders straffen of hen liefdevol in de armen nemen en nóg meer moeite doen opdat ze zich thuis voelen.  Enz… We geven in telegramstijl de ‘diepgaande gesprekken’ op verschillende tv-zenders weer.

Zelfs van gedachten wisselen over de vrijheid van meningsuiting is in Europa levensgevaarijk.

Carnavalsstoet in Braunschweig wegens terreurdreiging afgelast.  Normaal komen er 250.000 vrolijke carnavalvierders op af.    Lege marktplaats en omliggende straten. Wegens terreurdreiging.  Waarschijnlijk door een vereniging ornithologen, die een actie voor de plaatsing van nestkastjes gepland had.

Wes Hardin

7 gedachten over “Men tast in het duister…

 1. Terreuraanslag in Kopenhagen: men tast in het “duister”…De oplossing is eenvoudig , gewoon het licht aansteken . Niemand kan iets vinden in den donkere ! Omar Abdel Hamid El Hussein . Tot voor kort was dit nog een typische naam die deed denken aan de prachtlanden van het midden Oosten . Nu is dat een gewone Denemarkse naam geworden . Politie-kogels hebben een einde gemaakt aan die zielige mislukkeling , een verrijker minder . Alles behalve mijn medeleven , worden door mij aangeboden aan de getroffen nabestaanden . Hij werd verwekt , groeide vermoedelijk op met een bepaalde “opvoeding” , die mede verantwoordelijk is voor het leed dat hij zijn medemensen heeft aangedaan , in een maatschappij die hem alle kansen heeft aangeboden . Heel de miserie die we meemaken , zijn voor een groot gedeelte ook een gevolg van “Godsdienstvrijheid ” en “verdraagzaamheid” met steun en begrip van de rode en groene ridders , of dergelijke etterbuilen , die “het licht” niet meer durven aansteken !

  • De VRT bleef tot in het Journaal Laat volhouden dat het om een ‘Deen’ ging. Zonder naam. Zonder achtergrond. Een Deen.

   • Dat lijkt op “paniekvoetbal” zo precies of hun redactie weet niet hoe de vork aan de steel zit. Het grenst aan het ongeloofelijke hoe de correcten alles doen om toch maar die Islam en zijn broeders te beschermen . Het heeft allemaal niets te maken met de Islam . Dan die achtergrond-gedachte geloof ons , aub . We weten het , maar durven de waarheid niet zeggen , daar zijn we te laf voor, met de groeten van rood en groen ! Voor meer onheil , spanning en negatieve verrassingen blijf op ons stemmen .

    • De Deense premier haastte zich om te onderstrepen dat de islam niets te verwijten valt.

 2. Eens te meer stelt zich de vraag :”Wat deed de dader daar nog in het land en op vrije voeten??” Wie heeft dat soort daar geïmporteerd en binnengehouden??
  Wie stemt er wetten om dit allemaal mogelijk te maken?? Wie stemt er wetten om het verzet tegen deze invasies, het zwijgen op te leggen??
  En voor de zoveelste maal de vraag :”Cui bono??”.
  Om ondanks alles wat klaarder te zien in de aanslag een bruggetje met een afwijkende mening!! In de tekst en de reacties kan men ook zien wie er in Denemarken de werkelijke macht in handen heeft.
  Als men dan weet wie de werkelijke macht is, dan is het nog onbegrijpelijker dat er nog geen draconische maatregelen werden genomen, tenzij natuurlijk dat er verborgen agenda’s in volle uitvoering zijn.
  Na Oslo, nu Kopenhagen..!!!

  http://aanirfan.blogspot.be/2015/02/mossad-attacks-copenhagen.html

  • Gisteren op het nieuws van de nullenzender werd de neergeschoten Deen totaal vergeten. Alle aandacht ging naar het andere slachtoffer van een ander geloof. In het verlengde daarvan kregen we nog een interview met een joodse vrouw die ons vertelde dat we met ons allen boos zijn op de joden vanwege de para’s die voor hun veiligheid instaan.
   Joodse humor is onovertroffen.

Reacties zijn gesloten.