Leugenpers

mediamanipulatie“Wanneer zullen de poco-media inclusief de VRT eens stoppen met leugens verkopen?”

“De kranten schonken alle aandacht aan hun uitverkoren woordvoerders van de moslims, Meyrem Almaci, Selahattin Koçak en Co, die ons verzekeren dat die terroristen geen uitstaans hadden met de islam. Dat het losgeslagen figuren waren en jawel, opgegroeid zonder kansen, sukkelaars dus. Om te eindigen bij het dogma: de moslims lijden onder het onnoemelijk onrecht dat wij hen aandoen.”

De commotie rond twee belangrijke maatschappelijke problemen, de opmars van de fundamentalistische Islam en de controverse over de klimaatevolutie, toonde duidelijk aan dat de kwaliteitsjournalistiek faalt in haar opdracht. Lees verder…

Nvdr: We waarderen de opzet van dit artikel maar de opinieschrijver in Express ‘vergeet’ zoals de schrijvelaars die hij aanklaagt gemakshalve het cordon médiatique rond het Vlaams Belang.

FVE

 

3 gedachten over “Leugenpers

  1. Sukkelaars , opgegroeid zonder kansen en bovendien lijden ze onder het onnoemelijk onrecht dat wij hen aandoen . Mijn ogen vullen zich spontaan met tranen van medeleven en begrip . Zij maakten inderdaad een verkeerde keuze, door naar het westen te komen . Hun bedoelingen waren nobel ! Ze wilden ons helpen , de economie een opstoot geven , de pensioenen redden. Als dank werden zij slachtoffer van racisme , onbegrip , gedemoniseerd en belachelijk gemaakt door , bv die verwerpelijke Strangers , met hun “ziekenkas” . Ze kwamen uit “beschaafde” landen , De leeflonen zijn er hoog voor diegenen die niet graag werken . De medische verzorging is volledig gratis . Vertier alom , Allah pretparken voor de allerkleinsten . Bars , cafe’s , goede restaurants . Grote Allah brouwerijen waar ze het bekend en smakelijk “Akbar” pilsje produceren. De vrouwen staan zo hoog in aanzien , dat in hun democratische parlementen werd gedebateerd over , ” gelijke rechten” voor de man ! Overal gelukkige en lachende gezichten . Het homohuwelijk is reeds lang een feit . Op het beledigen van een janet staan zware straffen . Dan komen ze naar hier , naar het koude mistige en gierige westen , met hun zure racistische smoelen , waar iedere leugen een waarheid wordt . Ze willen terug , maar ze mogen niet , want het westen heeft hun nodig voor de opbouw van de economie . Dan verschieten ze ervan dat bij sommigen de stoppen doorslaan !!

Reacties zijn gesloten.