Apenland

Apenland

Freddy Van Gaever heeft overschot van gelijk als hij het koninkrijk der belgen een apenland noemt.

Veroordeelde moordenaars lopen vrij op straat omdat ze het gevangenisregime onhoudbaar vinden en krijgen er nog een zakcentje bovenop.  Veroordeelde enkelbanddragers mogen zonder zonder deze versiering hun oude bezigheden hervatten.  Veroordeelde terroristen krijgen quasi geen straf.  Alle meldingen van “justitie heeft zijn werk gedaan” zijn dikke zever.  Ze zullen zonder enige twijfel vervroegd vrij komen.  Ook Vooral als ze radicale moslims zijn.  Asiel-, identiteits- huwelijks– en ander bedrog blijft ongestraft.  Michelle Martin, oorspronkelijk veroordeeld tot 30 jaar wegens haar betrokkenheid bij de perversiteiten en moorden van haar echtgenoot, werd vervroegd vrijgelaten, ging even op retraîte in een nonnenklooster,  kan nu gaan en staan waar en hoe ze wil.

En het land b doet er nog een schepje bovenop.  In 20 rechtszaken betaalden wij allemaal samen al meer dan 300.000 euro ‘schadevergoedingen’ aan geïnterneerden, die ‘zonder gepaste zorg in de gevangenis werden opgesloten’.  Wij beweren dat niet.  Wel de onovertroffen tjeef, minister van justitie, Koen Geens, in een vorig leven minister van financiën en Arco-complottier.

Het enigste waar men zekerheid over heeft is de belastingdruk.  Die wordt nooit herbekeken of kwijt gescholden, tenzij aan corrupte staten, die men per se omwille van ‘internationale belangen’ bij de EU-zaak wil houden.  En ook die rekening betalen wij.

FVE

1 gedachte op “Apenland

  1. Iedere aap , zou inderdaad in zijn hoofdharen krabben na het lezen van dit artikeltje .We moeten wel een onderscheid maken tussen , apen met een gezond verstand , die met een zekere handigheid een banaan kunnen pellen en hooggeplaatste respectvolle “beschaafde ” apen , die daar helemaal geen verstand voor hebben . Zij laten moordenaars vrij rondlopen enz enz (herlees het artikeltje) Als ge in staat bent voor dergelijke stommiteiten dan is het begrijpelijk dat ge niet de gave hebt om een banaan te pellen !

Reacties zijn gesloten.