Méér, méér, méér!

De Gutmenschenvakbond gaat betogen.  Toch nog toestemming gekregen.  Nochtans was de eerste aanvraag verworpen wegens een “verhitte sfeer”.  Dan maar onder een andere noemer, een studentenvereniging. In werkelijkheid anarchisten, die ook verantwoordelijk zijn voor het geweld tijdens het jaarlijkse bal der Academici (rechtse (oud)studentenverenigingen) in Wenen.

Ze gaan betogen: niet voor zichzelf maar voor de vakkrachten die “Oostenrijk na WOII er bovenop gaan helpen”.  Men verwacht steun van sympathisanten uit o.a. Duitsland, Polen en de Arabische regio.  Toch eigenaardig dat asielzoekers het naar verluidt zo moeilijk hebben tot in de EU te geraken en dat tegelijkertijd betogers uit de “Arabische regio” zonder enig financieel of ander probleem tot in Traiskirchen kunnen reizen om daar te betogen tegen “hernieuwde repressie tegen anti-racistische protesten”.

Er gaat geen dag voorbij of ergens in de open-grenzen-EU wordt er geprotesteerd tegen de invasie.  Brandstichting, vernieling van asielcentra in opbouw en gebruik.  Betogingen tégen de invasie.  Wat zijn wij hier toch braaf.

De aandacht gaat daarbij vooral naar Duitsland dat dit jaar bijzonder populair is bij Prachtlanders.  Maar ook Oostenrijk kreunt onder de exotische meerwaarde.  Peter Kaiser, premier van Karinthië, vroeg de burgemeesters grondstukken die in aanmerking komen voor containeropvangplaatsen te melden.

De persmuskieten berichten op hun eigen poco wijze over het opvangcentrum:

Enkele sfeerbeelden van 20 juli.  Wie één uitgemergelde woestijnbewoner vindt, mag het ons melden: we sturen onmiddellijk een voedingspakket.  Er doen ook poco video’s de ronde waarbij Traiskirchen-asielzoekers hun beklag doen over het eten:  “Eén worstje ‘s morgens en ‘s middags.  De rest van de dag buikpijn…”

Moet elke nationaliteit, elke religie zijn eigen asielcentrum krijgen?  Je zou het warempel gaan vermoeden.  In Traiskirchen zijn relletjes heel gewoon.  32 politiewagens en 100 ambtenaren moesten donderdagavond en -nacht de gemoederen gaan bedaren tussen Afghanen en Somaliërs “Das müssen wir aushalten!”, zou Angela Merkel zeggen, “het hoort tot hun cultuur.”

FT

11 gedachten over “Méér, méér, méér!

 1. Het ziet ernaar uit dat de natte droom van Links gaat uitkomen: een europese burgeroorlog, zodat het leven ongemeen boeiend wordt. Want zelfs de militaire actie tegen mensensmokkelaars op de Middellandse Zee zal, als ze er ooit komt, alleen maar meer vluchtelingen meebrengen. Immers, al die schepen zijn vlg zeerecht verplicht mensen in nood te redden, en de ‘vluchtelingen’ zullen er wel voor zorgen dat ze in de buurt zijn vooraleer ze hun eigen boten lek slaan. En ntl zullen ze niet naar de nabijgelegen Afrikaanse kust worden gebracht, maar naar Europa, desnoods direct naar Antwerpen of Zeebrugge.

 2. Gisteren op het journaal vertelde Obama vanuit Nairobi de wereld dat Afrika in beweging is. Kan ik volop beamen, er wordt in Europa door Afrikanen heel veel bewogen. Teveel. Dat komt, volgens Obama ‘omdat de mensen uit te armoede treden, de inkomsten stijgen’. Klopt, voor dat stijgen van de inkomsten zorgen de ocmw’ s en andere instanties om zo voor hen de armoede achter zich te kunnen laten. ‘Jongeren maken gebruik van technologie om de manier waarop Afrika zaken doet te veranderen’. Weer waar, per schip en niet met één of ander uitgeholde boomstam bereiken ze Europa met in de hand een gsm om de kortste weg naar de stijging van de inkomsten te kunnen vinden.
  Ik heb zelden een democraat zoveel waarheid weten vertellen.

   • Ja en de kers op de taart van de wijze Obama moet nog komen. Hij weet dat Afrika het snelst groeiende continent ter wereld is. En kunnen we daar niet over meespreken? Zien we het niet op onze straten en pleinen, in tram en metro, noem een plaats en je ziet de groei. ‘t Gaat rapper als onkruid. Probeer Obama maar eens tegen te spreken, als je kan.

    • Als Brussel, Berlijn, Londen en Rome hun zin krijgen, en er wordt een vaste veerdienst met cruiseschepen ingelegd, of een brug/tunnelcombinatie thv Gibraltar, dan zou Europa wel eens het snelst groeiende continent kunnen worden. In ieder geval het snelst islamiserende continent.

 3. Het kan nog erger !!!
  “Antifa fordert Vergewaltigung von Deutschen Frauen . .” .
  Freigeschaltet am 21.07.2015 um 06:06 durch Thorsten Schmitt
  http://www.extremnews.com/meinungen-kommentare/a0b1156b7850ba8
  Een tekst dienaangaande van de webstek Hartgeld rubriek Deutschland :
  Neu: 2015-07-27:
  Allgemeine Themen:
  [16:15] Leserzuschrift zu Antifa fordert Vergewaltigung von Deutschen Frauen
  Eigentlich müsste das unter Terrorismus eingeordnet werden. Die Antifa fordert zur Vergewaltigung der deutschen Frauen auf (durch Refugees wohl) damit das deutsche Erbgut vernichtet wird. Da kriegen wir wohl bald schwedische Verhältnisse, die sind ja das Land mit den meisten Vergewaltigungen weltweit (außer Lesotho). Sogar vor Indien! (=einde citaat).
  Dit bevestigt nogmaals waar het bij deze massale vreemdelingen invasies omgaat : De vernietiging van de blanken en de westerse beschaving cfr. het Coudenhoven Kalergi plan.
  De “antifa’s” hebben bij deze oproepen tot verkrachtingen, zich zeker laten inspireren door de massale verkrachtingen begaan door het Rode Leger, en ook in mindere mate door de geallieerden troepen tijdens en na WO II.
  Ze kunnen al beginnen met het neerleggen van een bloemenkrans bij het standbeeld van de onbekende verkrachter in Berlijn, en het officiële startsein geven met de verkrachting van IM Erika.
  Het is nu wachten op een reactie van alle rode en groene feministen!!!

Reacties zijn gesloten.