14 gedachten over “belgische zuigkracht

 1. Wie weet er het fijne van Tomorrowland? Vanwaar die mediahype, die internationalisering (120 vliegtuigen vol klanten), die exorbitante prijzen (€10 voor een tutter met logo, €25 voor een petje)? Zit de EU hierachter als voorbeeld van ‘verbroedering aller volkeren’, zoals bij het Songfestival, de europese spelen in Baku (ten noorden van Teheran!), of de Erasmus studentenuitwisseling?

 2. Ze verstoppen het zelfs niet meer bij N-VA. Zoals ik reeds vroeger schreef ” N-VA is een ordinaire doordeweekse belgische regimepartij, niet meer, niet minder”.

 3. We weten wat ze zijn, ze zijn zelfs in staat aanwezig te zijn op IJzerwake en aan de inkom hun voeten proper vegen op de driekleur van hun vaderland dat niet het mijne is. Misschien zijn we met minder dit jaar op de weide als die draaideur NvA-tsjeven wegblijven, dan is dat maar zo. Liever met minder en dan valse Vlaams Nationalisten.

 4. Zo was 2 jaar geleden ene Jan Loones aanwezig, die mij vroeg waar de gedenksteen van de gebroeders Van Raemdonck stond. Voor de eerste keer kan ik dit jaar niet aanwezig zijn wegens een bestralings- en chemokuur tot eind augustus.

 5. Ik heb een gevoel dat het Belgisch tomorrowland er tomorrow er helemaal anders gaat uitzien . Inplaats van vrolijke gezichten overal zure baardsmoelen , op de feestweide in Boom , die hun kont omhoogsteken om Allah te bedanken voor de overwinning op het ongelovige westen . Inplaats van vrolijke muziektonen , het gezaag en monotoon gezang van de een of andere imam .Tot besluit een toespraak van BDW met baard , om de nieuwe kiezers niet te verliezen . Intussen worden er elke dag nieuwe bootvluchtelingen door de Belgische en andere marines veilig in Europa gedropt …… Tomorrow , toekomst , pensioenredders , gastarbeiders , dat worden wij ! Wij moeten werken voor onze “gasten”

  • Zo kan je alles goedpraten. Verraders van Vlaanderen. Kort en bondig.

   • Ik zie nog altijd een 3 kleurenvlag waar ze naar wijst. Tjenne heeft overschot van gelijk.

    • Radicale Vlamingen blijken geen greintje humor te bezitten. Het zijn net duitsers.

 6. Het Centrum van De Witte is op het spoor van Frans. Ze hebben alleen één moeilijkheid : homofobie en islamfobie vormen geen enkel probleem, die staan duidelijk in de strafwet. Wat germanofobie betreft is de strafwet niet duidelijk. ‘t Staat er niet. Dus is de zaak duidelijk : germanofobie mag overal en ten allen tijde beoefend worden.

   • Och, oud Antwerpse burgemeester Van Ertborn, gij die mijn gedichten nog wel kent, ik breng u even in herinnering hoe ik de meiskens verwittigde. En de manspersonen hebben daar uit wraak vrouwenfobie uit gedistilleerd.
    Enkele woorden uit mijn bundels

    Het is goet vrouwe ssyn,
    ghy maechden, ghy wyfkens, onthout dees leere.
    Als is een vrouwe noch soo ryck van goeye,
    sy crycht haest een boeye aen haer beene,
    ist dat sy trout,
    maer blyft sy alleene,
    sy is heere en vrouwe, beter leven geene.
    Ic acht niet cleene thouwelyck, nochtan : ongebonden best.
    Al is een vrouwe noch soo ryck van haven,
    veel mans die achtense als hare slaven.
    Siet toe als sy u laven met schoone prologen
    en gelooftse soo saen niet, maer laetse draven
    want my dunckt, de goede mans syn nu witte raven.
    Geachte heer burgervader, ik heb niet al mijn woorden aangehaald uit mijn gedicht om het verstand des mans niet al te zeer te bezwaren. Zij die het na enige oefening begrijpen kan ik dan verder inlichten mochten ze verdere levenslessen verlangen.
    Uw toegenegen burgerdochter,
    Anna Bijns.

Reacties zijn gesloten.