Meer duidelijkheid over moord op JFK?

Het Nationaal Archief der VSA gaf donderdag duizenden documenten vrij m.b.t. de moord op president John F. Kennedy nadat Joe Biden dit toestond; honderden “gevoelige” documenten worden echter nog altijd geheim gehouden.

Reuters meldt dat de vrijgave van 13.173 documenten geen aanleiding zullen geven tot een andere conclusie dan dat Lee Harvey Oswald het helemaal alleen, in z’n uppie, gedaan en beraamd had.

Wat staat er in de geheime documenten? Tucker Carlson sprak met iemand die de inhoud van de geheime documenten kent…: de CIA zou erbij betrokken geweest zijn…!!

Miranda Devine, New York Post, vindt het ook eigenaardig dat na 60 jaar nog steeds bepaalde documenten het daglicht niet mogen zien, terwijl het Congress 30 jaar geleden reeds opdracht gaf alle documenten, zonder enige restrictie, publiek te maken.

https://www.reuters.com/world/us/national-archives-releases-documents-related-assassination-john-f-kennedy-2022-12-15/

1 gedachte op “Meer duidelijkheid over moord op JFK?

 1. Men dient bij de moord op JFK en zijn broer, steeds een onderscheid te maken, tussen de opdrachtgevers en de uitvoerders.
  Men zal echter in de vrijgegeven documenten niets belangrijks vinden tenzij dwaalsporen om de vissen te verdrinken.
  Over de opdrachtgevers is er echter meer bekend, enkele uitvoerige bronnen :
  https://www.unz.com/article/president-kennedys-assassination-was-a-zionist-coup/
  https://www.unz.com/article/did-israel-kill-the-kennedies/

  Ik verwijs naar de inhoud van de bruggen die m.i. aansluiten bij de ware toedracht, en dit is dan ook de reden voor de “Omerta” na 60 jaar. Als de Tribe en de duivel in het Midden Oosten erbij betrokken zijn, dan is de doofpot volledig, zoals ten andere in tal van andere terreuraanslagen. (zie 11.09, en in de België de bende van Nijvel en de aanslagen van maart 2016).
  Een gebeurtenis die hierbij aansluit is de aanval op de USS Liberty, met behulp van verraders in de USA, en die voor Tel Aviv zonder gevolgen bleef. Vanaf dat ogenblik werd de USA gedegradeerd tot een vazal, met een slavenstatus, van Tel Aviv, zoals ten andere ook andere landen, en dit behulp van sayanim en dito verraders in die landen.

  Een citaat uit de eerste brug ter illustratie :
  “the ultimate lesson of the Liberty attack had far more effect on policy in Israel than in America. Israel’s leaders concluded that nothing they might do would offend the Americans to the point of reprisal. If America’s leaders did not have the courage to punish Israel for the blatant murder of American citizens, it seems clear that their American friends would let them get away with almost anything. “ (=einde citaat).

  En van deze bloedige terreuraanval draagt de Westerse wereld elke dag de bloedige gevolgen, want achter de duivel lopen de sporen naar de RKM in The City. Over dit laatste :
  https://www.henrymakow.com/2019/05/rothschild-ties-to-jfk-assassination.html
  https://www.henrymakow.com/2020/02/JFK-Mary-Pinchot-Meyer.html
  https://www.henrymakow.com/2017/12/Jerusalem-recognition-stems-from%20.html
  https://www.henrymakow.com/2019/09/Phone-Tap-Revealed-JFK-Assassination-Perps.html
  Met al de voormelde bronnen, en deze die nog vermeld zijn in de voormelde, moet het toch meer dan duidelijk zijn wat er gebeurd is.

  Al de voormelde bronnen geven ten andere ook een bijzonder inzicht in de internationale en (geo)politieke gebeurtenissen en verhoudingen, in het heden en verleden. In feite verplichte studielectuur voor studenten politieke wetenschappen, in plaats van zich te doen indoctrineren aan de unief, door proffen in de rol van Stalinistische politiek volkscommissarissen.

Reacties zijn gesloten.