Marianne twijfelt

Le Figaro vraagt zich af of de Fransen schizofreen zijn. Een enquête zou duidelijk gemaakt hebben dat 1 op 2 Fransen oordeelt dat de vrijheid van meningsuiting geen absoluut recht is.  Een beetje knippen hier en daar, wat is daar mis mee?  Als dat de vrede in de harten der booslims doet terugkeren…

Un Français sur deux pour une limitation de la liberté d’expression

 

7 gedachten over “Marianne twijfelt

  1. Met zoveel moslims op het grondgebied heb je steeds 50% onder de ondervraagden, dus, enquettes in Frankrijk zijn waardeloos.

  2. Ik ga nog geloven dat het Franse volk ook een klootjesvolk is, of toch 50 % ervan

  3. Vrijheid van meningsuiting kunnen bepaalde mensen kwetsen. Een beetje knippen hier en daar, wat is daar mis mee? Als dat de vrede in de harten der booslims doet terugkeren . Inderdaad een cartoontje kan een categorie van mensen kwetsen. Ik als westerse opgevoede mens wordt ook regelmatig gekwetst door de “gekwetsten” Telkens ik een hoofddoek zie , want dat geeft een teken , we horen niet bij jullie want wij zijn moslims. Dieren doen afzien als ze geslacht worden dat kwetst mij als dierenliefhebber. Dreigementen uiten als iets niet naar hun zin is , stoort mij ook ! Christenen en ongelovigen vergelijken met varkens en apen , staat ook op ijn lijstje als onaanvaarbaar . Mensen folteren , kruisigen , doden . Anders geaarden te pletter gooien in de naam van Allah ! Onthoofden van totaal onschuldigen of welzijnswerkers vind ik echt niet sympathiek .Vrouwen in dekens hullen . Jonge meisjes folteren met een besnijdenis dat een genot-orgaan wegneemt want “genieten” is verboden door Allah , enkel de “man” mag genieten !! , ik heb daar echt geen begrip voor.
    Een blogger uit Saoudi Arabie die luistert naar de naam Raif Badawi ‘ s ,, tegen zijn zin , straffen met duizend zweepslagen en nog van die heerlijkheden die zijn jong leven verwoesten , voor dergelijke barbarie schieten woorden te kort……
    Daartegenover staan een paar cartoons waarvoor een tiental mensen werden vermoord door “”de gekwetsten”” Het ergste van dit alles ……De “beschaafde” , begripvolle politiek doet er alles aan….. om …..protesten en kritiek te verhinderen , om de VREDE !! te bewaren . Nu weet iedereen waarom ik de Islaaaaaaam niet echt sympathiek vind .

Reacties zijn gesloten.