8 gedachten over “Nadat Pegida tot zwijgen gedwongen werd…

 1. Ik begrijp niet dat een organisatie als Pegida een manifestatie aflast na bedreigingen van islamieten, ik zou zeggen doorgaan

 2. Het is duidelijk dat Merkel radicaliseert . Ze houdt een bordje voor haar borsten !

  • Begrijpelijke misser: BH’s zijn haram, een kleine halve meter lager was juist van hoogte geweest, maar dan viel de tekst uit beeld.

 3. Niet alleen naamloze moslims, ook de rode broeders van het Antifa-Kanaal MorgenthauFraktion dreigt met moord op Pegida. In de voormiddag van 18 januari hebben ze hun video van het net genomen. In de video zegden ze letterlijk : verwittiging aan het Pegida drekvolk. Als de Pegida nazis optrekken dan zullen wij die volkspest vernietigen, desnoods met wapengeweld. Dan geven we het bruine Pegida volksuitschot de laatste zet naar de definitieve volksdood.
  In woordgebruik en dreiging doen ze niet onder voor hun moslim vrienden.
  Een andere video van de antifa, MorgenthauFraktion Trailer 2014 is nog te zien.

 4. Zoals ik had voorspeld had, komen stilaan de ware bedoelingen die achter de aanslag tegen Charlie Hebdo schuil gaan, naar boven, en deze bedoelingen zijn het verzet tegen de massale vreemdelingen invasies te kop in drukken.
  Paul Craig Roberts maakte dienaangaande een interessante analyse op de webstek van King World News.
  Afgezien van de bilaterale spanningen tussen Frankrijk – Israël en de VSA is het vooral de immigratieproblematiek die belangrijk is bij deze “false flag”. Het ongewilde gevolg van deze aanslag is ook dat in Europa anti-immigratiepartijen nu opnieuw de wind in de zeilen hebben, daar waar deze aanslag er juist opgericht was het verzet tegen te immigratie in de kiem te smoren.
  We moeten ons dan ook nog aan andere ” false flag aanslagen” verwachten om deze anti – immigratiepartijen te neutraliseren.
  Deze laatste partijen zijn bovendien anti-EUSSR. Deze EUSSR is immers het instrument waarmee deze vreemdelingeninvasies door de strot geduwd worden door de NWO.

  http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-putin-can-destroy-nato-entire-western-financial-system/
  Wat Duitsland betreft, komt het grootste gevaar tegen Pegida van “extreem-links” of wat er moet voor doorgaan. Het gaat hier bij extreem-links over de stoottroepen van het regime, en deze worden geen stro breed in de weg gelegd. De “exploten” in Berlijn en vooral Hamburg zijn gekend.
  Ter illustratie een citaat gepubliceerd op de webstek van Hartgeld.com -rubriek Duitsland dd. 18.01.2015 :
  [19:10] Mannheimer-Blog: antifa: Massenmordaufruf gegen Pegida-Teilnehmer und Aufruf zur erneuten Zerstörung Dresdens!
  “Wir lieben und fördern den Volkstod”, “Dann geben wir den braunen PEGIDA Völkerabschaum den „letzten Ruck” zum endgültigen Volkstod!”, “Rüsten für den Bürgerkrieg gegen die PEGIDA”, “Den braun versifften Butz Flachmann werden wir mit einer Kettensäge in 88 Scheiben schneiden! Blutgericht in Dresden!”; “Kartoffel Massaker Nazischädel spalten von der braun versifften PEGIDA, NPD, AfD, Die Rechte usw”; “Wir werden die PEGIDA-NAZI Nazischweine in Flüssigstickstoff tauchen, damit wir die Nazischweine mit einen Vorschlaghammer in Stücke schlagen können! Nazi Scherben bringen Glück!”

  De vergelijking met Dresden is ook interessant als men weet wie er achter dit bombardement schuil ging.
  Wie er achter Charlie Hebdo schuil gaat blijkt het bruggetje hierna met video!!

 5. Hoeveel politici hebben al bedreigingen gekregen? Hieruit zou logischer wijze een verzamelingsverbod moeten volgen in het parlement. Pluspunt hierbij : we hoeven hun gezever niet meer te aanhoren.

Reacties zijn gesloten.