‘License to rape’

lovenaarA2Niet alleen mevrouw professor Hörnle, die in het verleden een lans brak voor incest en nu vindt dat de ‘lichtere’ versie van genitale verminking uit het strafwetboek moet verdwijnen, – houdt er opmerkelijke standpunten op na.

Richard Posner, rechter bij een federaal beroepsrechtsbank (7th Circuit Court of Appeals), die zijn strepen al verdiend had bij het invoeren van het homohuwelijk en voortrekker bij het legaliseren van marihuana, gaat een stapje verder.  Geïnspireerd door James Bonds ‘License to kill” ziet hij geen graten in een ‘License to rape”.


Hij vindt dat traditie generlei waarde heeft en heeft dan ook niet het minste respect of begrip voor morele en wettelijke beperkingen die tot op vandaag in het verleden gangbaar waren.
Zijn afschuw voor traditie en gebruiken uit hij vooral in seksueel gerelateerde zaken, daarbij inbegrepen de ‘puriteinse veronderstelling’ dat het fout is een vrouw te verkrachten.  Volgens zijn boek Economic Analysis of the Law (2011) gaat het om dezelfde archaïsche traditie als het ‘natuurlijke’ huwelijk en bestaat er dringend nood aan een herbekijken van de resp. wetgeving.

Posners suggestie?  Misschien is het tijd dat de regering nadenkt over ‘verkrachtingstoelatingen‘ want, gebaseerd op een uitsluitend gebruiks- en moreelrelatieve kosten-batenanalyse, overtreft ‘het recht op verkrachting’ voor sommige mannen ‘de fysieke en morele pijn van het slachtoffer’.

Kortom: rechter Richard Posner wil verkrachting voor bepaalde mensen gelegaliseerd zien omdat het de énige manier is dat zij seksueel aan hun trekken kunnen komen en omdat hun ‘pijn’ groter is dan welke pijn ook die het slachtoffer moet ervaren.

Als we die gedachtengang doortrekken naar het vervreemden van voorwerpen of geld, mogen we dieven, inbrekers, rovers-met-of-zonder-geweld, niet bestraffen maar hun daden legaliseren want zij hebben onze eigendom méér nodig dan wij!

Met Posner zitten we dan ook op een zeer gevaarlijk pad: na drugs, diefstal, alle soorten geweld .. wordt nu de loper uitgerold voor verkrachting…binnenkort nog voor moord enz…enz…
Een ‘license to rape’ is in feite waanzin, maar dat dergelijke waanzin wordt gedebiteerd door een magistraat is meer dan onrustwekkend.

U kan er hier en hier meer over lezen.

Lovenaar

8 gedachten over “‘License to rape’

 1. Iedereen die op wat voor manier dan ook genitale verminking bij vrouwen en meisjes promoot cq op wat voor manier dan ook goedpraat, is de grond niet waard waar hij/zij op loopt.
  Hier is Ann Barnhardt tijdens één van haar seminars.
  Vanaf 3:40 vraagt ze aan haar publiek:
  “… and we’re letting these bastards build mosques.???”
  Pas op! Schokkend! Ongeschikt voor zwakke zenuwen.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q7yP40uZbqs

  Bonus: Henry Sturman over besnijdenis bij mannen en jongens:
  http://tinyurl.com/4ees7cl

 2. Nu iemand vinden om rechter Posner te verkrachten en daarna zijn mening nog eens te vragen.
  Het gevaar bestaat natuurlijk dat hij daarop kikt – en die kans bestaat, zeker met de huidige balie in de V.S. – dan is alle moeite voor niets geweest

 3. Moest deze idioot Posner eens zelf een verkrachting ondergaan, zoals bijvoorbeeld die Amerikaanse ambassadeur in Tripoli….dan zou hij nu niet zo onnozel uit de hoek komen…

 4. Dringend gezocht voor onmiddellijke indiensttreding een gure homo met veel tatoes om de Heer Richard Posner een “beurt” te geven , licht geweld toegestaan ! Het kadert in een sociale dienstverlening om vernoemde Heer terug met zijn beide voetjes weer in de realiteit te plaatsen als hij begint te beseffen wat ” verkrachting” zoal kan betekenen voor het slachtoffer . Goede verloning voor ernstige kandidaten , premie en maaltijd-cheques

 5. Het wordt dag op dag waanzinniger en echte gevaarlijke waanzinnigen krijgen steeds meer een forum, het wordt hoogdringend tijd dat wij burgers op onze strepen gaan staanen al die beschavingsverkrachters, lafaards en verraders gaan uitschakelen incl. die massa gewelddadige barbaren ons opgedrongen door de grootste misdaadorganisatie ookt in Europa, wij EISEN respect voor onze normen en waarden en de seculiere wetten al die overige bullshit moet aan de ketting.

  • Het rare is dat zij hun inspiratie zoeken bij onze moslimbroeders , het is een vorm van “gat”-likkkerij om van die troep die steeds maar talrijker wordt ook erkenning te krijgen

Reacties zijn gesloten.