Groen! op zijn best.

critism2 kritiek
Bruno de Lille, groen politicus met meer kabinetsmedewerkers dan kiezers;

http://www.knack.be/nieuws/wereld/de-wake-up-call-van-de-islamitische-staat/article-opinion-395465.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=knack

Lees vooral de reacties in knack. Na het lezen van het artikel moest ik denken wat ik las in de Volkskrant, leest die politicus van die overbodige partij wel kranten, hij heeft niets anders te doen. Hier Bruno de lille, lees dit vooraleer je belachelijk te maken.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/681319/2005/01/08/Moslimjeugd-voert-religieus-schrikbewind.dhtml

En als je dan toch bezig bent Bruno……

http://www.bloggen.be/nojihad/archief.php?ID=2179476

En hoe heette je brusselse collega nu weer die de waarheid durfde te zeggen, o ja, Luckas Vander Taelen. Wat schreef hij toen in 2009 dacht ik:
“Moeten we bang zijn onze waarden op te dringen”
Nooit meer iets gehoord van je collega, bang dat je hetzelfde overkomt Bruno?
http://ronnydeschepper.com/2013/01/20/open-brief-van-luckas-vander-taelen-vlaams-parlementslid-voor-groen/

4 gedachten over “Groen! op zijn best.

 1. Om veel kritiek te oogsten … DOE IETS …..ZEG IETS…… WEES IETS …..het BV kan ervan meespreken

 2. Niets van aantrekken , tenslotte het zijn maar “gastarbeiders”

  Opnieuw zou Europa in aanmerking moeten komen voor de Nobel prijs van de vrede. Ondanks dat Europa vol zit met Christenen , ongelovigen , varkens en apen is er nog geen enkele onthoofding bekend , noch kruisiging , noch massa-executie .Bovendien zit Rusland op de knieen en smeekt Europa om terug appelen en peren te leveren .

 3. Och beste vrienden het zal allemaal wel beteren als den duivel dood is ……maar hij is nog niet ziek

 4. Bruno weet maar al te goed waar hij mee bezig is. Bruno is immers een product van de BRT(nu VRT), alwaar hij het klappen van de zweep heeft geleerd wat de psychologische oorlogsvoering betreft. Groen zelf is een krypto-kommunistische partij onder controle van de loge en bankstersmafia’s. Onder de dekmantel van het milieu wordt oorlog gevoerd tegen onze westerse maatschappij. Alles wat vreemd, illegaal, corrupt, decadent en parasitair is wordt gepromoot!! Een belangrijke rol bij deze leninistische verrottingsstrategie is weggelegd voor de “islam”.
  Ondertussen parasiteert Bruno dan op de kosten van diegenen die hij saboteert.
  Bruno zou als “homo” moeten beter weten, maar blijkbaar spelen er “hogere belangen” zoals “financiële..!!” . Het hemd is immers nader dan de rok.
  Hierbij komt nog dat Bruno en dergelijke soortgenoten, zitten te worstelen met frustraties, complexen, woede, afgunst, nijd.. ..die wortelen in hun persoonlijke situatie, en waarvoor men dan in de politiek een middel ziet om zich af te reageren en wraak te nemen.
  Bruno is dan ook niet te onderschatten, gezien zijn toegang tot de media, en zijn supporters bij de “holibi-lobby’s”, die een steeds groeiende invloed krijgen, dankzij diezelfde media. Hierdoor krijgt hij dan ook een zekere “immuniteit” gezien elke negatieve reactie kan afgedaan worden als “discriminatie en seksisme..”.
  Het gaat hier dan ook om een typische sovjet agitprop!!(en dus een verrader en collaborateur).
  Hij zou dan ook als dusdanig moeten ontmaskerd worden.

Reacties zijn gesloten.