Leugenpers

mediamanipulatieGisteren ook de ontroerende beelden gezien van een ‘beschermende moslimketting’ in Oslo rond een Joodse synagoge?  Alsof de stoet der hypocrieten bij een volgende statie halt hield.

Wat blijkt?

Ctrl + voor vergroting

Ooggetuige: ” Wel, ik was erbij en er waren geen 1000 moslims.  1300 aanwezigen in totaal; de meesten zagen er als oorspronkelijke Noren uit.  De hand-in-hand-kring was opgezet spel voor de media, met een hek vooraan met toegangscontrole en ca. 10 veiligheidsagenten.  Ze lieten een tiental moslims binnen samen met de joodse gemeenschap.  Dus binnenin de synagoge ca. 50 joden, dan de halve cirkel met ca. 20 moslims, dan het hek met veiligheidsagenten en de politie, en dan een hoofdzakelijk Noorse menigte.” 

View image on Twitter

Meer info bij Breitbart

 

10 gedachten over “Leugenpers

 1. Naar het schijnt waren er wel wat Moslims komen opdagen . Maar de meeste werden geweigerd omdat ze in het bezit waren van een kalaschnikov of drager van een bommengordel .

 2. Na eeuwen aanwezigheid in Noorwegen vinden de Joden het nog altijd nodig Hebreeuwse teksten op hun gebouwen te zetten, zodat niemand ze kan lezen. Beleefd is anders.

  • Al eens naar een markt in het Antwerpse geweest? en neen, we hebben het hier niet over joodse kraampjes!

   • We hebben decennia geprotesteerd tegen Franse opschriften op zaken en winkels. Dat veel van die opschriften vervangen werden door Engelse opschriften lijkt de meesten koud te laten, we horen hier nog nauwelijks protest tegen. Ook tegen Arabische en Hebreeuwse/Jiddische opschriften hoor ik geen protest hoewel we daar in bepaalde wijken van vergeven zijn. Maakt het deel uit van exotisch Antwerpen?

     • Jammer dat wij de verrijking van de vroegere Franse opschriften niet ten volle beseft hebben… haha.
      Flaminganten (sommigen althans) zijn soms zeer eigenaardige wezens, ze steigeren bij elke Frans woord maar de massale overrompeling in het gesproken en geschreven taalgebruik van veelal onnodige Engelse woorden en uitdrukkingen laat hen steenkoud.
      Ook de jonge VB-voorzitter kan het soms niet nalaten om te laten horen dat hij “in” is en mee met zijn tijd…

      Stel dat b.v. Radio 1 van de Vlaamse (??) nullenzender de hele dag door voor 95% Franstalige liedjes zou uitzenden, het kot zou te klein zijn, nietwaar? Maar datzelfde percentage Engelse songs… pfffttt, geen probleem, tenminste zolang de voetbalreportages maar in verkavelingsvlaams worden uitgezonden. 🙂 🙂 🙂

 3. ik had vroeger sympatie voor de joden en kon er niet aan uit dat ze de mensen die ik dacht aan hun zijde hadden de (de rechter zijde)altijd aanvielen .maar als je er op verdiept dan kom je tot het besluit dat zij overal heimelijk tussen zitten ook in de burgeroorlogen in het midden oosten dat de moslims verzwakt en geen gevaar meer vormen voor israel.hun goed recht maar dan moet dan moet men ook niet hypocriet en heimelijk zijn.zie ook de grootste massamoordenaars waren joden zie lenin, ,trotsky, beria,stalin en ga zo maar door allemaal joden (hitler x20)maar daar mag niet over gesproken worden.

Reacties zijn gesloten.