6 gedachten over “Laurette O…

  1. Geachte redactie, gelieve aan de gezondheid van uw lezers te denken. Als ik die toverheks zie kan ik gelijk aan de Buscopan (buikkrampen), Motilium (maagkrampen), en Imodium (diarree). En dat is niet overdreven.

    • En da’s allemaal op voorschrift, kwestie van de huisdokters ook een graantje te laten meepikken.

  2. Wij hebben ooit eens een vrouwelijke minister van Justitie gehad, wier Marokkaanse man in zijn geboorteland veroordeeld werd voor drugsfeiten. Hij werd aangehouden in Turkije, maar kwam daar vrij na interventie van de Belgische Justitie en kreeg op dat departement zelfs een job aangeboden als aanspreekpunt voor de allochtone gemeenschap in dit land. Die minister heette Laurette Onkelinx! Ooit gehoord dat de oppositie toen daarover interpelleerde, laat staan stond te roepen of haar ontslag te vragen? En dat ging niet over zaken van anderen van bijna 70 jaar geleden, maar over persoonlijke betrokkenheid nog tijdens deze eeuw!…………. Iedereen kent dat verhaaltje , toch plezant om het nog eens te kunnen lezen …… dat “””” wijf “”””” van de Parti Scandaleuze durft Vlamingen vergelijken met schimmels en zwammen

  3. Die “Liege Frau” ist selbstverst√§ndlich eine Germanerin. Daarom volgt zij het adagium van de Pruisische generaal Carl von Clausewitz: “Die Politik ist die Fortsetzung des Krieges mit anderen Mitteln.”

Reacties zijn gesloten.