6 gedachten over “Lachen verboden!

 1. Het is raar of zelden dat ge een Islamiet ziet lachen , of glimlachen . behalve bij het tonen van afgesneden hoofden . Altijd die zure ernstige smoelen . Het moet voor hen een hele beproeving zijn bij het zien van een klucht met den dikke en den dunne om hun gelaatsspieren onder controle te houden . Moslimas gekleed als buitenaardse wezens kunnen zich ongezien een beetje ontspannen

 2. De burka heeft niks als voordelen: Je kunt ongezien lachen, de venten bespieden, je moet je niet scheren, wassen of je haar verzorgen …

 3. Haram lachen voor vrouwen. Op forums.hababam.> … > Algemeen>Turks nieuws & actualiteiten las ik dat er een naaktstrand kwam in Turkije. Afgezien van enkele Turken maken de Marokkanen zich boos. Een Turkse antwoordde zo’ Marokkaan : ga toch knikkeren in Kamelenokko. Goede variatie op Borgerokko.

 4. Maar als de Islam in onze landen het voor het zeggen hebben zullen we ook niet meer moeten lachen Het zal (het lachen) rap gedaan zijn

 5. Alles is niet wat het lijkt!
  Over Turkije en de Nederlanden toch even in de geschiedenis duiken.
  De joodse diplomaat en bankier, Josef Nasi, had grote invloed bij de sultan van het Ottomaanse Rijk, Suleyman. Hij werd aangesteld als heer van Tiberias met als doel om de joden zich opnieuw te laten vestigen in Palestina. Een poging die mislukte, maar hij veroverde wel Cyprus voor de Ottomanen.
  Nasi was een vriend van Willem van Oranje en schuldeiser van de landvoogdes, Maria van Hongarije + raadgever van de sultan. Toen in 1566 de beeldenstorm Antwerpen bereikte stuurde sultan Suleyman op advies van Nasi een brief aan de vergadering in Antwerpen waarin financiële steun en hulp aangeboden werden om samen tegen de Spanjaarden te vechten. Kort daarna stierf hij en zijn opvolger had het te druk met zijn strijd tegen de Russen om op het verdere verzoek van Willem van Oranje voor steun in te gaan.
  De Turkse vlaggen van de watergeuzen en hun geuzenpenningen met de tekst ‘Liever Turks dan paaps’ die ze ook met een Turkse halve maan droegen, verwijzen naar het aanbod van Suleyman.
  Stel dat Suleyman het bijltje er toen niet had bij neergelegd en met zijn grotere legermacht de rijke Nederlanden, voornamelijk dan de rijke Zuidelijke-Nederlanden, had ingelijfd?

Reacties zijn gesloten.