Kaaimans visie op de exploten van het Joenk en co.

Wat een spannende week wordt dit. Hoe ver geraken de Rode Duivels? Zal onze leider de handdoek gooien? Hoe snel keert CD&V zijn legendarische kar&kazak? En vooral: wordt het Joenk voorzitter van de Europese Commissie? Of eventueel van het Europees Parlement? 

In de kabel van deze laatste quasi zekerheid kwam een kleine kink toen de vier Europese N-VA-leden, ondanks schandelijk wederzijds gesjacher, uiteindelijk toch niet toetraden tot de Aldi-fractie van liberalen en democraten, wat blijkens de naam in hun eigen ogen niet hetzelfde is. De schuld voor dit debacle ligt bij de broer van het Joenk.

Lees verder…

10 gedachten over “Kaaimans visie op de exploten van het Joenk en co.

  1. Ik geloof niet dat studio Rony, de foto van VHFSTD een beetje heeft bijgewerkt. Het charmatische aangezicht van onze Europese “Fratsen-leider” toont duidelijke sporen van ontgoocheling . Tenslotte ge kunt niet altijd winnen , dat zullen de rode duiveltjes binnen afzienbare tijd gaan ondervinden

  2. Slechts 3 van de 100 NVA bestuursleden stemden voor ALDE? In het journaal sprak men van 30%…

    • Ofwel kan de N-VA niet rekenen ofwel de nullenzender, waarmee ze hun naam bevestigen.

  3. Ik heb nog liever dat de rode duivels winnen dan VHST alhoewel ik liever zou hebben dat ze beiden verliezen

  4. Zelf zie ik ook niet op een schrijf of tikfout, maar “liberalen en democraten” samen in een zin? Moet dat niet zijn “dictators en democraten”. Dat gaat ook niet, dat weet ik wel, maar het benadert meer de waarheid.

Reacties zijn gesloten.