5 gedachten over “Vooruitgang in Irak

  1. Voor het grootste deel van de landen waar Allah met al zijn goedentierendheid waakt over het geluk van zijn volgelingen is Irak een voorbeeld van beschavings-vooruitgang .

  2. Van één enkele naar velen, dat is toch ook vooruitgang, of niet?

  3. Tja, het is zoals i n Ukraine: de ene bevolkingsgroep maakt de andere af. Ik zoek al heel lang naar een bevestiging dat sjieten en soenieten eigenlijk ook andere stammen zijn, om aan te tonen dat het conflict niet alleen religieus is. In Nigeria behoren christenen en moslims ook tot andere stammen.

    • Verschil tussen die twee is een ruzie over wie de opvolger van Mohammed is. En natuurlijk zijn er stammen verschillen : de sjiïeten onder de Turken, Iraniërs, Afghanen zijn geen Semieten. Tijdens de Golfoorlog trokken de Iraniërs onder het zingen van : ‘De Ariers trekken op tegen de semieten’ op tegen Irak. Neemt niet weg dat de Heilige Geest toch eens over hen zou moeten neerdalen. Het zal voor het volgende jaar zijn want Sinksen is voorbij.

  4. Ben eens benieuwd wie er nu in zijn gat gebeten gaat zijn door deze cartoon. De aanhangers van Sadam zullen er niet kunnen mee lachen afgebeeld worden als laffe sadistische slagers (zonder onze hardwerkende slagers te willen beledigen hé).

Reacties zijn gesloten.