Islamiseringsindex

Moet er nog zand zijn?  Woestijnzand?  Hoeveel meer verrijking kan een stad slikken?

De Islamiseringsindex voor heel Antwerpen (alle 9 districten bij elkaar) is 89: Antwerpen telt iets meer dan 20 procent moslims, meer dan 45 procent van de leerlingen in het basisonderwijs volgt er islamles en de moskee-index is 23 (47 moskeeën op 203 km²).

Volg bruggetje naar de persmededeling van het VB én een uitgebreid verslag met cijfermateriaal.

FVE

 

 

5 gedachten over “Islamiseringsindex

  1. Indrukwekkende cijfers ! Toch hebben wij als welvarend land nog nood aan gastarbeiders om onze fabrieken , ondernemingen enz draaiend te houden , te voorzien van het nodige personeel zodat we onze productie en onze export kunnen doen stijgen . Dank zij de inspanningen van de socialisten en hun wijze politieke beslissingen ie het mogelijk geworden dat zeer binnenkort de pensioenleeftijd drastisch verkort wordt . De criminaliteits cijfers zijn fors gedaald . Jonge Marokkanen helpen oudjes de straat oversteken . Ze zijn zeer beleefd , welwillend , maar nogal verlegen omwille van hun afkomst , ook deels omdat zij onze taal niet perfect kunnen spreken door die Arabische tongval…………samen met de wonderlamp van Ali Ba Ba dromen wij verder en…..toen ……

    Vertelsel uit het groooot Sprookjesboek van klein klein kleutertje

  2. René kan het altijd héél goed verwoorden. Grappig enr toch echt right to the point! Ik kijk altijd uit naar zijn commentaren. Ik woon in Berendrecht en ben daar wel gelukkig om! Boodschappen doe ik niet meer in Antwerpen, het wordt mij daar te bruin …

  3. Hoe zou dat nu toch komen dat ik nooit meer naar Brusselallabath of Borgerocco/Antwerpen ga? Niet te ver zoeken, ik heb iets tegen baard… in vodden gewikkeld en tegen zwarte beweegbare vuilniszakken. Dat veroorzaakt ellende en ongelukken.
    Moest politie langs de weg staan en daar loopt zo een moslim tussen dan zou ik NOOIT stoppen maar snel naar het dichtstbijzijnde politiekantoor rijden en melding maken van een overval door baard… in politiepakje.

Reacties zijn gesloten.