“We hebben geen grenzen. We hebben slechts fronten.”

“De uitbreiding zal niet stoppen.”

Een Duitser wordt moslim en trekt naar het Kalifaat.  Reden: het is voor een moslim onmogelijk in Duitsland te leven.  Deze video van Jürgen Todenhöver heeft u misschien al gezien; zo niet, moet u dat toch eens doen.  Kwestie van te begrijpen hoe erg de verdwazing toegeslagen heeft.

En ons daarbij te realiseren dat het onze eigen schuld is.  Al heeft president Obama zo zijn eigen interpretatie daarvan…

Niet dat wij dikke vriendjes zijn met Todenhöver; dat hij daar heeft kunnen rondtoeren en heelhuids terugkeerde, zorgt voor vraagtekens.  Op zijn webstek kiest hij duidelijk voor een multicultureel Duitsland.  Hij is een Palestijnenvriend en is tegen Pegida, bijgevolg tegen de Duitsers, die de vervreemding en islamisering met lede ogen aanzien.

Klik hier voor de video.

FT

1 gedachte op ““We hebben geen grenzen. We hebben slechts fronten.”

 1. Ook ikzelf zie in dat Jürgen Todenhöfer net zoals een Rudi Vranckx gewillige slaven zijn van de barbaren die de religie ad absurdum van de “vrede” aanhangen.
  Telkens proberen ze ons de publieke massa te desinformeren met hun zwachtels die ze steeds proberen aan te brengen op erg stinkende wonden.
  Het is allemaal zo erg nog niet in hun brein zowel bij Jürgen als bij Rudi leeft de waanzin dat deze agressors zelf steeds het slachtoffer zijn, en dat het vlug zal opklaren na de Arabische lente komt immers de Arabische zwarte zomer(regen) (laat ons hopen van niet) maar het begint al reeds te druppelen in Parijs Frankrijk, Verviers België, Sydney Australië,Nigeria en Kameroen Afrika, et cetera et cetera.
  Zachte heelmeesters (zoals Westerse Machthebbers met hun gevolg de Media) maken stinkende wonden zij propageren dat de schuld namelijk bij ons het volk ligt.
  Als we op straat zouden/zullen komen zoals Pegida worden we weggezet als nazi’s racisten onverdraagzame et cetera etc.
  Triestig maar als je video hierboven aanklikt zie je dat dit nog maar het begin is wat de toekomst ons zal brengen.

Reacties zijn gesloten.