Islamisering met oliedollars, zowel in de VS als in de EU.

Obama HoesseinVS, januari 2014

Voormalig luchtmachtgeneraal Tom McInerney stelt dat de leden van de Moslim Broederschap (MB) actief participeren in de Obama-regering. Het zou om tenminste 10 of 15 mensen gaan. Zo blijkt de MB-invloed o.a. uit de stelling voor een congrescommissie van de Director of National Intelligence James Clapper voor een congrescommissie dat de MB een ‘verwegend seculiere organisatie’ zou zijn.
Ook het boek ‘Impeachable Offenses: The Case to Remove Barack Obama from Office‘ van New York Times journalisten Klein and Elliott beschrijft de invloed van de islamistische beweging in Washington.
Een van de belangrijkste adviseurs van voormalig minister van buitenlandse zaken Clinton was Huma Abedin. Abedins ouders zijn MB-lid, en ze werkte voor een organisatie, opgericht door haar familie, die wil de Amerikaanse moslimgemeenschappen meewerken aan een Wahabi-achtige islamistische staat in de VS. Abedin was tevens lid van de Muslim Student Association, een MB-organisatie.
Mohamed Elibiary een prominent MB lid heeft zitting in adviesraad veiligheidszaken van het ministerie van binnenlandse zaken.
Afgelopen juni verstrekte het ministerie van buitenlandse zaken een visum aan Egyptenaar Hani Nour Eldin voor een ontmoeting met officials van het Witte Huis. Eldin is lid van Gama’a al-Islamiyya, een terroristische organisatie, indertijd geleid door de beruchte blinde sjeik Omar Abdel Rahman die werd veroordeeld voor de eerste aanslag op het World Trade center. Gama’a al-Islamiyya was een van de vijf organisaties achter Bin Laden’s ‘World Islamic Front Statement Urging Jihad Against Jews and Crusaders’ verklaring uit 1998.

Islammisering zei u

Zie ook:
Halfbroer Obama heeft banden met Moslim Broederschap
Adviseur Obama pleit voor banden met Moslim Broederschap
Obama maakt wapenleveranties aan Al-Qaida mogelijk
Islamitische gesprekspartner van Obama is medefinancier terreurgroepen
Infiltratie Moslim Broederschap in regering Obama

World Net Daily, 9 januari 2014
World Net Daily, 13 augustus 2012

 En hoe is de toestand in NL en het onland b

 http://ejbron.wordpress.com/2014/01/24/de-islamisering-van-belgie-en-nederland-in-2013/

 

1 gedachte op “Islamisering met oliedollars, zowel in de VS als in de EU.

  1. Ge moet dat allemaal niet geloven de Islamieten houden zich enkel bezig met het gebed en dit vooral op vrijdag. Daarbuiten proberen ze de naastenliefde en de broederliefde te verspreiden en ook de gelijkheid tussen man en vrouw, wij houden ons niet bezig met politiek en zeker niet in Amerika.
    Al dat gedoe over Islamisering is een uitvinding van gefrustreerde Islamofobe heerschappen Wij zijn daar voor te werken omdat je later een pensioen zou uitbetaald krijgen en om het werk te doen dat jullie te min vinden en wat krijgen wij terug stank voor dank

Reacties zijn gesloten.