Is de importsecretaris niet te onbesuisd?

Sluit hij de asielcentra niet te vroeg?  Komt er binnenkort een volgende lading ‘vluchtelingen’?

“Beste EU-leiders
Wees niet langer bezorgd om jullie “belegerde en uitgehongerde” # gematigde Oost-Ghouta rebellen. Ze zijn op weg naar jullie”.

foto van Syria Insider.Twitterberichtje van het Syrisch parlementslid voor Aleppo, Fares Al Shehabi,  aan de EU.

De Oost-Ghouta regio werd bijna helemaal bevrijd door het Syrische leger. Slechts de stad Douma blijft nog in handen van de terroristen, hoofdzakelijk van Jaish Al-Islam.  Die zouden eigenlijk wel willen ingaan op het aanbod van de Syrische regering – te verkassen naar de Idlib regio – maar ze zitten daar met een probleem, nl. in die regio zwaait een andere “gematigde rebellengroep” de scepter, een groep waar ze eigenlijk, feitelijk niet zo goed mee opschieten.

De EU was/is zoals bekend een supporter van de “gematigde rebellen” – ondanks hun niet zo gematigde islamitische agenda, ondanks hun lukrake beschieting van de burgerbevolking in Damascus, ondanks de quasi opsluiting van de Oost-Ghouta bevolking als menselijk schild, ondanks het verhinderen van hun vertrek, ondanks het saboteren van geneeskundige hulp, ondanks het uithongeren van de bevolking, ondanks het gebruik van chemische obussen, ondanks de sluipschutters, ondanks de verkrachtingen, ondanks de woekerprijzen voor voeding, drank, medicamenten…
Nu dat zootje terroristen dichter bij de Turkse grens gestationeerd wordt, is de kans groot dat ze verder “vluchten” naar “veilige oorden”, liefst naar de EU, waar het Gutmenschen-dom het gezond verstand verdreven heeft. De transformatie van “rebel” naar “vervolgde minderheid”, “oppositie in ballingschap” … (snik) komt eraan.

 

 

1 gedachte op “Is de importsecretaris niet te onbesuisd?

  1. De lafaards van de EU zijn volop bezig met “de vernietiging van Europa” en daar de een groot gedeelte van de Europeanen dat niet wilt halen ze massaal barbaarse geweldplegers naar hier want iemand moet toch het vuile werk opknappen…
    Wanneer gaan wij nu eens eindelijk die EU troep aanpakken en uitschakelen?
    Is er soms nog niet genoeg kapot gemaakt resp. geslagen?

Reacties zijn gesloten.