Interpol bevestigt wereldwijde terreurwaarschuwing

Wereldwijde terreurwaarschuwing

Na de VS en GB volgen de Europese landen: ze sluiten hun consulaten in  risicovolle moslim landen.  Niet zonder reden.
Sinds dagen bereiken ons uit alle mogelijke moslim landen meldingen dat islamisten gevangenissen overvallen hebben, o.a. in Irak, Libië en Pakistan,  om de daar opgesloten broeders te bevrijden.  Dit feit moet wel degelijk in verbinding gebracht worden met de dreigende taal van Al Qaeda.

De media trachtten het te bagatelliseren, maar nu Interpol ook alarm geslagen heeft, kunnen ze er niet meer naast kijken.  Binnen een zeer korte tijdspanne zijn er honderden moslim extremisten bevrijd uit gevangenissen om de wereld te terroriseren, burgers te vermoorden, paniek te zaaien.  En dit om een imaginair wezen te dienen en de ongelovigen te overtuigen van hun groot gelijk.

In Pakistan hebben Talibankrijgers een gevangenis aangevallen.  In Irak waren daarvoor al 500 misdadigers uit Abu Ghraib bevrijd, waaronder beruchte Al-Qaeda-leden.

En daarbij moet men de 104 gevangenen tellen die Israël laat lopen om het “vredesproces” weer op gang te trekken.

Afghanistan, Anschlag, Attentat, Taliban

Een politieagent bekommert zich om een kind na de aanval op het Indisch Consulaat in Djalalabad.

Overigens: het eerste consulaat werd al aangevallen, nl.  het Indische in Afghanistan.   Daarbij werden geen diplomaten, maar wel 8 kinderen, die koranles volgden in een nabij gelegen moskee, gedood.

Het is inderdaad niet de vraag óf er een moslim terreuractie komt, maar wel waar en wanneer. En dat kan even goed de haven van Antwerpen als het NATO-hoofdkwartier in Brussel zijn.  Of een bomvolle trein naar de kust.

FT

1 gedachte op “Interpol bevestigt wereldwijde terreurwaarschuwing

  1. ZELFS indien er (wereldwijd) géén aanslag zou komen in de lopende maand, dan NOG hebben de islamistische terroristen TOCH GEWONNEN…. want niemand beseft hoévéél geld “het Westen” heeft moeten besteden om àl dat extra personeel & materieel dat ingezet werd… te betalen !!! 🙁

Reacties zijn gesloten.