In ‘t verzet

vliegend tapijtint verzet2Asielzoekers zijn het beu.  Ze willen terug.  In het Avondland krijgen ze een mensonwaardige behandeling.  Ze mogen niet werken, zich niet nuttig voelen, hun universiteitsdiploma’s niet inzetten bij onze bittere noden.  Ze moeten naar sociale woningen verhuizen, moeten de taal der Neanderthalers leren,  krijgen een aalmoes, hun eer is zwaar beschadigd.

Je zou voor minder je biezen willen pakken en terugkeren naar je eigen Prachtland.  En dan klinkt de kreet, de schreeuw naar vrijheid, gelijke rechten en democratie, jawohl: “Allahu Akbar”.  Als we ons niet haasten, zijn we ze kwijt!

Ungarn: Aufstand der Asyl-Forderer mit „Allahu Akbar-Rufen“

Posted by Zukunftskinder 2.0 on donderdag 9 juli 2015

10 gedachten over “In ‘t verzet

 1. Hahahahaha! Zoals ik hier al zo vaak geschreven heb: leedvermaak is het schoonste vermaak, geen medelijden met Links! GR heeft voor extreemlinks gekozen, en de organisator vd invasie, de EU, is democratisch verkozen. Weliswaar beloofden vele partijen een centrumrechts beleid, en wijzigden ze dat, éénmaal in het EP, in een extreemlinkse houding, we moeten ermee leven, net zoals we met de NVA moeten leven.

 2. Natuurlijk hebben die mensen problemen ! Het is me opgevallen , op dat Youtuubeke is geen enkele vrouw te bespeuren
  Die jonge goed doorvoede mannen hebben nood aan sex ! Uiteraard wil niemand dat ze terugkeren naar hun flaterland . De linksen zullen er alles aan doen om die verrijking zeker niet te verliezen . Daarom hebben zij een voorstel gedaan om toch tegemoet te komen aan hun (verborgen) sex eisen . Het voorstel is nog in behandeling maar het plan ligt op tafel Ze willen automatische koeienmelkers installeren . Het probleem is echter van technische aard . De machine stopt enkel bij een afname van 5 liter.

 3. Hoedanook ze zijn niet erg gelovig die Moslimmers . Het is niet goed hier , het is niet goed daar , maar waar kan het beter zijn dan in het pretpark van Allah . Rivieren van wijn , maagden a volonte . Toch weigeren zij die overstap te maken . Ik vraag me af wat hun weerhoudt om hun stoffelijke resten achter te laten om te kunnen opstijgen naar al de heerlijkheden die je maar kunt inbeelden , het sympathiek uiterlijk van Francken misschien ?

 4. Vandaag over de Groenplaats gelopen. Zag één (1) blanke, moest daar dan wel voor in de spiegel kijken.

  • Om zoiets te vermijden, had U beter eens naar Zeebrugge gekomen, beste Anna,… de énige “niefanierers” dat men eventueel op straat kan zien, zijn truckchauffeurs uit vroeger Oosbloklanden die … “eens een stapje in de wereld zetten” terwijl hun trucks gelost/geladen worden.
   Dat Antwerpen overstroomd is met “gekleurde” mensen is toch volkomen normaal… sinjoren zien hùn stad toch als “de navel van de wereld” en dàn hoeft men niet verwonderd te zijn dat zoiets werkt als een sterke magneet.
   Toch wéét ik wel dat wij ook niet “Fremdenfrei” zullen blijven, het is reeds merkbaar in de buur-kustgemeentes Blankenberge & Knokke-Heist (helaas)

   • Vooral nu de gemeenten blijkbaar absoluut mee willen werken aan de reddingsoperatie van immigranten.

   • Dat is het nu juist: W-Vl is, zowel politiek als geografisch , onze meest linkse provincie, en toch zijn ze erin geslaagd het aantal migranten te beperken tot de helft van vlaanderens’ gemiddelde.

   • Beste Victor,

    als ik naar de kust ga, ga ik ALTIJD naar Zeebrugge. Heb er in de zomer zowel als de winter heel wat tijd versleten.
    Het enige nadeel dat Zeebrugge in de winter heeft -voor wat mij betreft- is dat enorme strand, zelfs bij hoogtij. En ik duik winter en zomer de golven in en in de winter is de afstand te groot om nog wat warm bij die zee te komen. Dus moet ik in de winter naar een kennis in Heist die daar bestendig woont en in Heist is de afstand bij hoogtij slechts honderd meter voor mijn duik om daarna West-Vlaamse mannen tegen mij te horen zeggen wat een moedige madam ik toch ben. Veel moed is er niet voor nodig, de zee is in de winter warmer dan het strand en ik doe het gewoon graag.

Reacties zijn gesloten.