4 gedachten over “Botox?

  • Je vergist je Rene.
   De man is een product uit een overspelige relatie, brabbelt een verward Nederlands, rammelt vrouwen af die Van Wanten heten, laat zijn villa verbouwen op kosten van het gemeen, trouwde een dame uit rijke familie, loopt rond met een dik hoofd, bijziende ogen en een buik waarin de drank klotst. Zijn stropdas uit zijde en colbertje uit fijne wol kan het coëfficiënt 80 van zijn IQ niet wegmoffelen en dat geheel draagt de naam Laurent.

   • Anna,
    Hij plaste ook tot 18 jaar in zijn bed, waar zijn toenmalige mentor Rudy Bogaerts, hem van afgeholpen heeft door hem mee te nemen naar de “hoeren”…!!!
    Er is ook nog Diane de Schaetzen die werd “verbouwd”..
    Er zijn ook positieve punten :
    Hij leert zijn kinderen Arabisch en spreekt met “geesten” /
    http://www.knack.be/nieuws/belgie/prins-laurent-leert-met-zijn-kinderen-arabisch-en-praat-met-zijn-spirituele-voorvaders/article-normal-535071.html
    Hij kan er ook niet echt aan doen, het zit immers in de familie!!
    Jaren geleden speelde op de BRT een Engelse serie over Lilly Langtry die een beroemde courtisane was. Tijdens één der afleveringen had ze een ontmoeting met Leopold II, die haar poogde te verkrachten, nadat ze hem had afgewezen.
    Het zal uiteindelijk wachten zijn tot de Lorre ook op de “verkeerde” valt , zoals Albert I.. om er een einde aan te maken!!!

 1. Anna
  Je bent erg mild met de beschrijving van onze Monseigneur ! Bespeur ik ergens een vleugje sympathie voor dat Sinksefoor-spooktreintjes-attribuut

Reacties zijn gesloten.