In plaats van te helpen bij de asielinvasie…

… speelt de NAVO in de Middellandse Zee “oorlogje” tegen Rusland

We moeten geen tekening maken bij de omvang van de vluchtelingencrisis.  Maar in plaats van te helpen houdt de NAVO momenteel gigantische manoeuvres in de Mid. Zee waarbij de oorlog tegen Rusland gesimuleerd wordt. 26.000 opgeleide soldaten schieten lustig met losse flodders in het rond terwijl vrijwilligers in de populaire opvanglanden niet meer weten waar hun hoofd staat.

Een humanitaire catastrofe wordt verwacht als koning Winter zijn intrede doet.  Honderdduizenden asieleisers op de dool, politieke chaos, ontoereikende opvang en middelen en Merkel (bij uitbreiding de EU) blijft bij haar open-deuren-tactiek.  Volgens Frontex-baas Fabrice Leggeri zouden er sinds het begin van het jaar “meer dan 800.000 illegale grensoverschrijdingen” van de EU-grenzen vastgesteld zijn.  En ze blijven maar komen.

En wat doet de NAVO, die tenslotte ook door de Europese belastinggelden gefinancierd wordt?  Elk normaal leger zou ingezet worden voor humanitaire hulp.  De NAVO zou langs de Balkanroute, vooral in Turkije, Griekenland en Italië hulp en voorlopige opvang voor de volksverhuizers kunnen bieden.  De NAVO zou de ondergefinancierde en hulpeloze Frontex kunnen helpen bij de verdediging van de EU-buitengrenzen.

In plaats daarvan doet de NAVO, deze staat binnen de staat, als ging het hun niets aan en houdt in de Mid. Zee de grootste manoeuvres sinds het einde van de Koude Oorlog: in totaal 36.000 soldaten, 3.000 mariniers en speciale strijdkrachten, 140 vliegtuigen, 60 schepen en 7 onderzeeboten oefenen onder de bombastische naam “Trident Juncture” de strijd tegen Rusland, terwijl Europa het begeeft.

Comical Ali is niet dood: “De oefening is geen directe reactie op recente ontwikkelingen aan de oost- en zuidgrenzen van Europa.”...           

De Duitse generaal Hans-Lothar Domröse definieert “de Rus” nog steeds als de baarlijke duivel, terwijl nogal wat EU-lidstaten hopen dat Poetin zijn mislukte collega Obama uit Syrië verdrijft en de migrantenstroom eindelijk ophoudt.
Intussen houden Duitse politici hun privé oorlogje of de opvangplaatsen voor “vluchtelingen zonder perspectieven” – lees: economische toeristen – dan wel “transitzones” of “aankomstkampen” moeten genoemd worden.

Het wordt donker rondom ons.

Diese logistische Meisterleistung dient nicht dazu, in der Flüchtlingskrise Erleichterung zu verschaffen: Das sind die Deutschen Ressourcen für das Nato-Manöver Trident Juncture. (Grafik: Bundeswehr)

Cohabitatie

Gelukkig heeft onze loyale, nationale, federale N-BA minister van landsverdediging, Steven Vandeput, het licht gezien.  Hij stelde tussen neus en lippen verleden zondag in de 7de dag (vanaf 06’10”) dat zijn en uw leger actief wil helpen bij de zoektocht naar opvangplaatsen.  Actief.  “Actief” zoals in “cohabitatie“.  U leest het goed: hij overweegt het invasieleger samen te huisvesten met de actieve strijdkrachten van het land b.  Mooi, toch?  Krijgen ze – de asieleisers – dan meteen psychische hulp?  Als we de media mogen geloven zijn ze allemaal getraumatiseerde sukkelaars die nauwelijks aan de gifaanvallen, folteringen, bommen en kogels van Assad ontsnapt zijn.  En die dompelaars worden dan meteen geconfronteerd met het harde belgische militaire regime?

Misschien zou men zich de vraag moeten stellen wie de meeste ervaring heeft met de omgang van wapens.

FT
DWN

5 gedachten over “In plaats van te helpen bij de asielinvasie…

  1. Rare Generaals ! De Islam is volop bezig met de bezetting van Europa en de Navo laat wat nep bommetjes ontploffen in de Middellandse zee . Bestaan er geen opleidingen voor Generaal met avondschool of schriftelijke cursus , moeilijk zal dat zeker niet zijn , je moet er niet voor kunnen nadenken en echt studeren al evenmin . De beslissingen van die Navo top zijn daar het bewijs voor . Inplaats van dat IS krapuul te gaan ambeteren zodat de echte vluchtelingen weer naar huis kunnen….maar nee ….een grote smoel opzetten ….tot Poetin met de kaken van zijn gat rammelt

    • ‘Europa zal christelijk zijn of het zal niet zijn’ (Schumann): Als de paus dat hoort vloekt hij dat ze het tot buiten horen. En dat heeft zelfs Orban nog altijd niet door, vermits hij steeds terugkomt op de ‘christelijke wortels’ van Europa: De clerus heeft al veel langer als wij begrepen dat het uit is met het christendom in Europa, en daar ze, goedhartig als ze zijn, niet goddeloos willen achterlaten, hebben ze besloten de islam in de plaats in te voeren.

  2. die dompelaars zijn stuk voor stuk survivallers,dus kruim van de overlevers ! Kan geen betere generaals voorstellen !

  3. Waarom lezen we zo weinig over de aanslag op een russisch vliegtuig in Soedan?

Reacties zijn gesloten.