In de brievenbus

discrete-bezoekjes-kris-peeters
 
In welk Vlaanderen wil u leven?

Beste

In welk Vlaanderen wil u leven? Een samenleving waarin tegenstellingen op de spits worden gedreven? Of één waar we samen werken aan de toekomst?

De uitdagingen zijn helder. Tijdens mijn vele bezoeken op het terrein, luisterde ik naar wat u bezig houdt. Jonge mensen die reikhalzend uitkijken naar een boeiende job. Gezinnen die dromen van een betaalbare woning. Ondernemers die investeren in een eigen bedrijf en werkgevers voor wie betaalbare jobs een must zijn. Maar ook zieken en ouderen met nood aan kwalitatieve zorg en houvast.
Stuk voor stuk persoonlijke verhalen. Uw verhaal.

Hiervoor kan ik rekenen op een sterk team in elke provincie. En met de realisatie van de 6de staatshervorming beschikken we over krachtige hefbomen om beleid te voeren op maat van de mensen in Vlaanderen.
In Europa heeft dan weer Marianne , samen met Herman, voor concrete maatregelen gezorgd om een nieuwe bankencrisis te vermijden en zo uw spaargeld veilig te stellen.

Sterke mensen, resultaten die tellen, een doordacht sociaal-economisch plan. Dat zijn onze troeven waarmee we Vlaanderen, België en Europa willen vormgeven.
Een samenleving waarin we samen werken aan economische groei, zonder alle opgebouwde zekerheden op de helling te zetten. Het kan.

Interesse? Dan bezorg ik u ons sociaal-economisch plan.

Vriendelijke groeten,

 

Kris Peeters

PS:Reageer snel en maak kans op één van de 10 streekmanden, samengesteld door onze lijsttrekkers.

Antwoord van een burger

 

In welk Vlaanderen waar ik in wil wonen vroeg u Kris?

In een Vlaanderen waar politici als u mij ook weten wonen als er geen verkiezing is, want buiten die periode stuurt u je stoottroepen die zich verenigen onder de noemer belastingdienst, ook de politie onze vriend, zoals ze zich moeten profileren, zijn vulgaire struikrovers in uw dienst. Via deze “diensten” met hun bedreigingen moet ik een heel jaar aan je denken Kris, de braakneigingen zijn nooit ver weg.

Bij mij was ook ingebroken Kris, politie zei dat ze niet voor ieder huis een politieman kan zetten, laat ze verdomme niet binnen in het land, waar is de moeilijkheidsgraad in deze materie, mijnheer de minister president.
Dat laatste daarvoor doet je het, de titel en de daaraan gekoppelde “vergoeding”.
Je partij echter heeft zo een armoedige uitstraling dat ze de replica van J. Clooney moeten loslaten op de nog overgebleven naïeve bevolkingsgroepen die de moderniteit gemist hebben, was je kandidaat koning zouden ze ook voor je stemmen, dat is nu een van de nadelen van democratie.

Wanneer begint de gratis uitdeling van de gebraden pensen. En waar zit je baas Di Rupo, die kunnen we niet wegstemmen, het was waarschijnlijk een goede baas want je moogt terug afgezant van de PS worden in Vlaanderen.
Denk je nu echt dat we nog in die praatjes trappen, er is internet, en daar is te lezen wat u ons niet wil/mag vertellen.
Die dame onderaan je mail links in beeld, die is tenminste eerlijk, die laat zien hoe je over ons denkt.

Een moe getergde burger.

Kris en co

 

 

En lees dat ook eens Kris, komt het je niet bekend over, ik lees nergens dat je daar iets aan gaat doen

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/14/jacht-op-onze-ouderen/#more-56055

 

2 gedachten over “In de brievenbus

  1. Er zijn vele manieren om inspiratie te kunnen opwekken voor het schrijven van een mooie tekst , waar hopelijk iedereen in trapt . De foto toont ons een van die mogelijkheden om het noodzakelijke te koppelen aan het aangename. Terwijl madame het landschap in ogenschouw neemt en soms kleine hoorbare geluidjes laat horen van bewondering , worden bepaalde hersenen die normaal in ons hoofd zitten geactiveerd met als resultaat , een prachtig nieuw geschreven lokmiddeltje uit het groot sprookjesboek van het CeeDeeEnVee . Nu enkel nog wachten tot de dobber ondergaat of liever het wolfijzer dichtklapt

    • Rene je hebt toch niets tegen een beetje seks en het is niet omdat je een bepaalde functie hebt bij de tjeven dat je geen lusten meer hebt integendeel het zijn in het algemeen de grootste seks maniakken van het land ze kunnen geen enkele vrouw gerust laten

Reacties zijn gesloten.