In de brievenbus

MM900285281[1]Multicultuur is een feest, naar het schijnt

Laatst las ik dat er in Brussel op 5 jaar tijd 90.000 (buitenlandse) Brusselaars waren bijgekomen. Dat kan niet anders dan tot armoede, verkrotting, gettovorming en tot meer misdaad leiden. Het is toch niet zo moeilijk om te begrijpen dat het zelfs niet bij die 90.000 per 5 jaar zal blijven.

Meer en meer buitenlanders uit vooral moslimlanden voelen zich tot België aangetrokken. Zij worden per gsm, dus als een lopend vuurtje, razendsnel ingelicht over alle sociale voordelen, die hier voor het grijpen liggen. Waar ze in eigen land alleen maar kunnen van dromen. Komt daarbij, dat enkel zij die in eigen land geen toekomst hebben, naar hier komen afgezakt. De zogenaamde pensioenbezorgers.  Hun laatste geld zien ze als een investering en die wordt snel terugverdiend, wordt hen per gsm in eigen taal verteld.

Brussel is slechts voorbeeld, want alle Europese steden hebben, dank zij het laks Europees pamperbeleid, met hetzelfde probleem te maken. Brussel dus 90.000 mee-eters meer op 5 jaar. In de toekomst nog meer!

De gevolgen nu: Een enorm tekort aan woongelegenheid waardoor, ook meestal vreemdelingen, op de rug van die vluchtelingen stinkend rijk worden. De huisjesmelkerij viert hoogtij. Brussel kan al lang het probleem van woningtekort niet meer aan.  Gevolg: verkrotting. We spreken hier enkel over officiële getallen. Er werden in die 90.000 dus nog geen illegalen meegeteld. Daar kunnen alleen schattingen rond gemaakt worden. Sommigen spreken van nog meer dan 100.000 per 5 jaar. Steden als Brussel en Antwerpen zijn aantrekkingspolen van illegaliteit en daaruit volgende criminaliteit. Een nog zwaarder gevolg dan de verkrotting is de kostprijs voor de ocmw’s. Daar hoeft geen tekening bij om te weten dat binnen zeer afzienbare tijd de kassen totaal leeggeplunderd zullen zijn.  Intussen leveren we dagelijks in, onder de naam ‘besparingen’. Zo worden voorlopig nog de ocmw’s voorzien van ons geld.

Bij de ziekteverzorging is het al niet veel beter. Veel van die nieuwkomers maken in de kortste keren gebruik van onze wereldvermaarde verzorgingsinfrastructuur. Hospitalen kunnen in de steden de toeloop van vreemdelingen nog nauwelijks aan. Gevolg: wachttijden vooral voor eigen volk en de premies bij de ziekenbonden beginnen onbetaalbaar te worden voor velen.

Kindergeld: ook die kassen kraken in al hun voegen. In 2012 beloofde de Vlaamse regering bij monde Muyters, een eenmalige premie voor elke spruit die zou geboren worden in Vlaanderen. Dankzij de ‘besparingen’ waarmee we rond de oren worden geslagen kon het feest niet doorgaan. Vandaag wordt over de kindpremie, waar De Wever zo hoog mee van de toren blies, zedig gezwegen.

Volgende meerwaarde van het multiculturele feest: de criminaliteit; die veelal afgedaan wordt als een fait divers, eigen aan de grootstad. Hoeveel criminele feiten er per dag nu al worden gepleegd is niet meer te tellen want velen geven de feiten al lang niet meer aan. Slachtoffers worden in de meeste gevallen bedreigd mochten ze de misdaad aangeven. Dagelijks komt er slechts in een stad als Brussel een fractie aan het licht.  Of feiten worden doodgezwegen, laat staan bestraft.

Daarmee komen we aan een volgende geneugte van de verrijking. Het gerecht kan al lang de toevloed niet meer aan en dus wordt slechts nog de zeer zware criminaliteit bestraft. Gevolg; duizenden criminelen, alleen al in Brussel, blijven de straten en wijken onveilig maken. De criminaliteit stapelt zich zienderogen op. De politiek durft zelfs geen afdoende maatregelen te nemen. Liefst geen slapende honden wakker maken is het motto. Daarbij komt dat elke partij (behalve VB) een graantje wil meepikken op de dag van de verkiezingen. Intussen gaat de verrotting alsmaar door. De bandieten beheersen de steden.

Ik weet; de lijst is lang en wordt steeds langer . Ik kan onmogelijk alle voordelen van deze invasie beschrijven. Maar we hebben het nog niet gehad over de toekomst. Dat zal dan voor een andere keer zijn wanneer we het zullen hebben over de drughandel, ons pensioen, onderwijs, vrijheid van meningsuiting, scholenbouw, over de toekomstige werkgelegenheid of werkloosheid zo je wil, maar vooral over wat onze volgende generaties zullen te verduren krijgen als de gehersenpoelde, blanke man voor de ‘democraten’ zal blijven stemmen.

De vlieg

MM900285281[1]Is Twitter al meer dan $ 10 miljard waard?

Recent zijn er al insider private transacties geweest van Twitter aandelen die het bedrijf waarderen op $ 9 miljard. Volgens experts zal Twitter in 2013 publiek gaan door middel van een IPO. Daarmee zou Twitter zelfs meer dan $ 10 miljard geschat kunnen worden. Is dit bedrijf echt zoveel waard? Volgens een analist van de WSJ wel. Twitter heeft het potentieel om een gigant als Google te worden. Twitter haalt nog maar 3 jaar geld uit zijn bedrijfsmodel maar genereert nu al een omzet die in 2014 geschat wordt op $ 808 miljoen. Met zijn 200 miljoen actieve gebruikers komt dit neer op $ 4 per gebruiker.

Gigantische marge

De mogelijkheden om geld te genereren zijn momenteel nog redelijk onaangeroerd, maar daar wordt hard aan gewerkt. Een conservatieve schatting van een omzet van $ 7 per gebruiker tegen 2016 brengt de omzet al een pak hoger. Daarbij komt nog de groei van het aantal gebruikers, deze zal voornamelijk toenemen buiten Amerika. Het aantal gebruikers groeit nu nog steeds met 40 % per jaar. Zo komt men aan een jaarlijkse omzet rond de $ 3,5 miljard in de komende jaren. Dit is het niveau van Google in 2004. Dit is een realistische schatting. Twitter moet namelijk niet veel moeite doen om aan zijn geld te komen, dat doen de gebruikers in hun plaats. Twitter moet alleen geld uitgeven aan het onderhouden en up to date houden van zijn platform. Dit zorgt voor stevige marges. Volgens specialisten hanteert Twitter een marge tussen de 30 en 40 %. Google zit momenteel met een marge van 21 %. Als we de cijfers van Google extrapoleren naar die van Twitter, berekende de WSJ een waarde van Twitter van $ 12,5 miljard – bij een marge van 21 %!

Dus ja, het kan goed zijn dat Twitter meer dan $ 10 miljard waard is.

ROM

Bron: Slim beleggen