In de brievenbus

Voor de paar nog-geïnteresseerden in het verloop van de vaccinatie in het land b: we staan bijna op nul deze week: https://covid-vaccinatie.be/nl

In november klonk het nog triomfantelijk:

Waarop mochten we VDB weer afrekenen? Citaat op de 7e dag: “‘Als dat niet lukt, moet u op mij schieten.’

Afbeeldingsresultaat voor frank vandenbroucke als dat niet lukt moet u op mij schieten

Het is niet van mogen, geachte criticasters, het is van moeten.

  • Als je dit ‘grondig’ leest, een een beetje de eenvoudige rekenkunde toepast (de regel van 3, niveau 6de leerjaar lager onderwijs), dan weet je waarom bij een kosten/baten-analyse, dit vaccin nooit de problemen kan oplossen. Integendeel, het schept heel wat meer problemen erbij.
  • Vergeet de 95% ‘relatieve’ effectiviteit.., dat is pure “PR” (verkoopspraatjes van een marktkramer…)
  • De ‘reële’ (absolute) effectiviteit in het verhinderen van een zware Covid-infectie (met mogelijke hospitalisatie), is slechts 0,016%. Je dient dan alle (volwassen) inwoners van een stad als Sint-Truiden of Vilvoorde te vaccineren, om 4 zware infecties van Covid te verhinderen.., (slechts 1 op 6.000 vaccinaties verhindert een zware infectie).
  • Naast de 0,016% werkzaamheid staan <0,5% ZWARE nevenwerkingen, die opname via spoed rechtvaardigen..(Onder meer”Bell’s Palsy”, een permanente gezichtsverlamming, auto-immuunaandoeningen zoals het Guillain-Barré Syndroom, et cetera et cetera.., inclusief overlijdens..)
  • Als alle Belgen gevaccineerd worden (op 10 miljoen afgerond), dan behoed je 1.600 mensen voor een zware Covid infectie..,.. en krijg je ongeveer 50.000 mensen met zware bijwerkingen, die een spoedopname (inclusief hospitalisatie) rechtvaardigen..(“Flatten the curve..?”)
  • En volgens de eerste resultaten van VAERS (Vaccin Adverse Effects Registration System), zijn 13 tot 19% van de ‘zware’ ongewenste nevenwerkingen “overlijdens”..
  • Volgens Pfizer/BioNech, volgens de CDC, volgens de FDA, volgens de EGA/EMA, en volgens onze media-virologen en media-bio-statistici, en onze ministers en staatssecretarissen van gezondheid, zijn dit uitstekende (95% effectiviteit, lees 0,016%), tot aanvaardbare cijfers (<0,5% zware bijwerkingen).
  • En vergeet ook al maar dat de maatregelen door vaccinatie kunnen teruggeschroefd worden, want het vaccin is NIET getest op transmissie van het virus via ‘asymptomatische’ dragers.
  • Dat laatste zullen we pas weten nà deze testperiode (test-fase III), die nog 2 jaar en 2 maanden zal duren…https://www.domusmedica.be/…/PfizerBioNtech%20covid…