“Ik voel me niet meer veilig in mijn eigen stad.”

Tony Mary: "Ik durf niemand meer in de ogen kijken in Brussel"Tony Mary, ex-baas van de VRT, vindt dat er grenzen zijn aan gastvrijheid. “De échte vluchtelingen die weglopen van de horror moeten we zeker opvangen, maar onze gastvrijheid stopt ergens.”

Tony Mary vindt dat iedereen zich moet aanpassen aan onze waarden. “Ik vind het niet kunnen dat in scholen in Molenbeek halal eten geëist wordt. Misschien wil ik niet dat mijn kleindochter halal eten krijgt.”
Voor Mary is Brussel niet meer veilig: “Het probleem is dat als ik op straat iemand in de ogen kijk, ik een agressief antwoord krijg als  ‘Pourquoi tu me regardes?’ of ‘Tu veux une photo?’ Ik durf geen opmerking meer maken als iemand zijn papiertje op straat gooit. Je weet nooit waar het zal eindigen. Ik voel me niet meer veilig in mijn eigen stad.”

Tony Mary klaagt de situatie naar eigen zeggen al vijftien jaar aan, maar hij heeft de situatie almaar erger zien worden. “Nu zijn er aan aantal dingen die ik niet meer doe, zoals mijn burgerplicht! Er zijn no-go zones in Brussel, waar ook de politie nog nauwelijks komt.” zegt Tony Mary.
Herbeluister hier het gesprek met Tony Mary in De Bende Van Annemie.

7 gedachten over ““Ik voel me niet meer veilig in mijn eigen stad.”

 1. Ben niet direct een fan van Mary, maar onder de titel ‘Verkoop de VRT of maak er..’ in De Morgen zegt hij opnieuw zinnige zaken.

 2. We zullen het nog veel horen van de poco’s: “Heb ik het niet gezegd” of “Ik zeg het al jaren”, terwijl ze vroeger zwegen als vermoord

 3. Net als Anna ben ik verre van een fan van deze man. Toch kan ik na deze uitspraken van hem enigszins wat sympathie opbrengen.

 4. Dat honderdduizenden burgers dat reeds lang zeggen is “niet belangrijk” maar als een zakkenvuller het zegt dan wordt er pas aandacht aan gegeven.
  Mensen laten we er voor zorgen dat bij de eerstvolgende verkiezingen, liefst in januari 2016 al, dat het Vlaams Belang de absolute meerderheid haalt want anders komt er nooit een einde aan de vernietiging van Vlaanderen, België resp. Europa.
  De huichelaars staan de hele dag te leuteren en te roepen ‘kalm blijven’, angst kennen die huichelaars niet want ze liggen met hun luie reet in zwaar bewaakte wagens met politie voor en achter als ze zich 10 meter moeten verplaatsen en dat allemaal op onze kosten en die EU bende scheert alle toppen a.g..

 5. Mijn stad…!! Welke ?? Waar hij fictief is ingeschreven of waar hij werkelijk verblijft??
  Of bedoelt hij Parijs !!!
  Het gaat hier om een logeman die in zijn “VRT tijd” mee gewerkt heeft aan de samenzwering tegen Vlaanderen, en mee de rode loper heeft uitgerold voor de vreemdelingeninvasies.
  Het gaat hier ook om de papa van Sven Mary = berucht advocaat!!!!
  Hij is dus mee aansprakelijk voor de mesthoop.
  Waarover beklaagt hij zich dan. Hij heeft immers gevonden wat hij gezocht heeft.

 6. Een mens kàn iedere dag “iets nieuws” bijleren zegt men, èn, dankzij Golfbrekersvriend Lovenaar, is Fikken aan de weet gekomen wié (volgens het trouwboekje toch) de zoon is van Tony Mary.
  Welnu, de appel valt niet vèr van de boom (zegt men toch ook ?)

Reacties zijn gesloten.