Hypothetische voorspelling kwam uit

Een geregisseerde plandemie???

Cecila on Twitter: "HET IS GEEN PANDEMIE MAAR EEN PLANDEMIE VAN DE NWO/BILDERBERG/ILLUMINATIE/JESUIETEN ENZ KLIEK VAN DUISTERE GEHEIME CLUBJES, DIE MACHT EN HET GELD HEBBEN IN DE WERELD. RUTTE IS SLECHTS EEN

De voorspellingen van het Rockefeller Institute uit 2010 lijken exact uit te komen, aldus Thierry Baudet, die de papieren duidelijk laat zien. Daarin wordt ook voorspeld dat het grootste deel van de bevolking pas na 13 jaar (dus in het geval Corona in 2033) in de gaten zal krijgen hoe ze voor de gek gehouden zijn.

2 gedachten over “Hypothetische voorspelling kwam uit

 1. De video met de toespraak van Baudet in de Nederlandse 2de kamer, werd ook gepubliceerd bij :
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/06/04/baudet-gefeliciteerd-klaus-schwab-zal-trots-op-jullie-zijn/
  In deze brug is er een samenvatting (in het Engels) van dit Rockenfeller plan.
  Baudet had deze toespraak beter gehouden voor de verkiezingen, maar beter laat dan nooit. Nadere info hierover is er in de reacties in de voormelde brug.
  De redactie heeft ook verwezen naar de volgende publicatie bij Golfbrekers :
  https://www.golfbrekers.be/in-het-verzet-tegen-covid-1984-3/
  Deze dateert van 28.10.2020 !!! In deze tekst werd toen al verwezen naar dit Rockenfeller plan. In de politiek kwam hierop geen enkele reactie vanwege de V – partijen.
  Een ere wie ere toekomt, sinds het begin van deze plandemie en dito samenzwering, werden er door de redactie bij Golfbrekers, met een regelmatig van een klok, artikels en video’s gepubliceerd, waarin de ware toedracht werd belicht van deze Covid 19(84) terreur, maar zonder enige reactie in de politiek.
  Een dergelijk stilzwijgen, wreekt zich, en zal zich nog meer wreken, met onherstelbare schadelijke gevolgen, en ontneemt definitief het recht op antwoord, van deze “zwijgers…….”.
  Een citaat :
  “De heetste plaatsen in de hel worden gereserveerd voor wie, in tijden van morele crisis, hun onpartijdigheid bewaren. Dante Alighieri “.

 2. Voor mij is het nu al duidelijk dat de wereldelite, de virologen, de politiekers en de goedgelovigen ons de verkeerde weg hebben opgestuurd. Hopelijk gaan de geesten vroeger open dan 2033.

Reacties zijn gesloten.