Inclusieve tijdingen

Berichten uit Het Heerlijke Land

De Kracht van Verrijking™|

“ 4 groepsverkrachtingen per week in B…

En dat zijn alleen de aangegeven gevallen.

There is something very rotten in the state of Belgium.

Meer dan 200 per jaar. Spaar de “we leven mee met”, doe er iets aan.

“ 4 groepsverkrachtingen per week in België: “Daders filmen het net om te verhinderen dat meisje naar…

Vier aangiftes per week. Het aantal meldingen van groepsverkrachtingen zit dan wel in dalende lijn, het zijn er nog altijd véél.

Dat zedenfeiten worden gefilmd én gedeeld, zoals in het geval van het… hln.be <https://t.co/uJ51OPs3Gz>—

Geert Noels @GeertNoels · 7:05 p.m. · 1 jun. 2021

https://twitter.com/GeertNoels/status/1399774159576633352

2 gedachten over “Inclusieve tijdingen

 1. Wie zou deze praktijk hier binnen gebracht hebben, wie loopt er mee te koop dat alles mogelijk is, wie geeft die “mensen” vrij spel. De vraag stellen is ze beantwoorden.

 2. Het drama in Gent, een groepsverkrachting, een politieke correcte versie weliswaar, gevolgd door de zelfmoord van het 14 jarige slachtoffer, heeft tot diverse reacties geleid, maar praktisch geen enkele raakt de grond van de problematiek aan. Over de daders : https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210601_97417214
  met citaat : “Jongste verdachte groepsverkrachting amper 14 jaar oud: “Zonder die gasten was ze er nog geweest” 02/06/2021 om 06:00 door Simon Dekaezemaker en Tim Lescrauwaet Een van de vijf verdachten van het misbruik van een 14-jarig meisje uit Gavere is zelf amper 14 jaar oud. Het slachtoffer werd misbruikt op een Gents kerkhof en beelden werden nadien verspreid via sociale media, waarna ze uit het leven stapte. Drie minderjarige verdachten werden in een instelling geplaatst. De twee meerderjarige verdachten zitten in de cel en moeten woensdag voor de raadkamer verschijnen. … “ (=einde citaat).
  Gezien de leugen en verraderspers zeer discreet blijft over de identiteit van de daders, weten we dan ook met een quasi absolute zekerheid, dat de dader(s) geen lid zijn van Voorpost, het Vlaams Belang, of extreem rechtse – racisten – nazi’s – fascisten.. e.d. zijn. (=niet beperkende opsomming).
  Van belang is ook wie er zwijgt : de linkse en logemaffia’s, de groenen, de feministen, de kampioenen van de rechten van de mens, de geobsedeerde van de multikul, en vooral Unia, met aan het hoofd de vroegere directrice van Vluchtelingenwerk Vlaanderen dat gefinancierd werd door George Soros.
  Dit zal de “zwijgers” er echter niet van verhinderen om de verantwoordelijkheid voor dit drama pogen door te schuiven naar het Vlaams Belang, om de aandacht af te leiden van de gruwelijkheden, begaan door hun geïmporteerde kies vee, en zoals ook al het geval was, met de “homomoord” in St Niklaas.
  Intussen is de Jef (=Vermassen) ook al opgedoken, kwestie van de P.R. wat te verzorgen, daar zijn rol het in het Bende van Nijvel dossier is uitgespeeld :
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/03/vermassen-zaak-gavere/
  met citaten : “14-jarig meisje zocht net voor vermoedelijke verkrachting psychologische hulp, maar kreeg die niet” .- Het slachtoffer van de vermoedelijke verkrachting in Gent heeft net voor de feiten psychologische hulp gezocht, maar ze moest wachten omdat er plaatsgebrek is. Dat bevestigt Jef Vermassen, de advocaat van haar vader. Het 14-jarige meisje stapte nadien uit het leven……………”De vader van het slachtoffer heeft een opname gevraagd, maar ze zijn wandelen gestuurd in het ziekenhuis”, zegt advocaat Jef Vermassen in “Het journaal”……. Volgens Jef Vermassen staat het als een paal boven water dat de feiten geleid hebben tot de tragische zelfdoding van het slachtoffer. “………..(=einde citaten). Hij legt wel het verband tussen de groepsverkrachting en de zelfmoord, maar zwijgt ook over de grond van de zaak. (zie infra). En dan is er nog tuttebel Annelies :
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/04/minister-verlinden-wil-slachtoffers-van-verkrachting-ook-online/
  met citaat : “Om ervoor te zorgen dat verkrachtingen vaker worden aangegeven, wil minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) slachtoffers de mogelijkheid bieden die aangifte ook online te doen. Ze is daar persoonlijk voorstander van, zei ze in “De ochtend” op Radio 1.” (=einde citaat).
  Deze aangifte via het internet is totaal nutteloos…(zie infra). Wat wel zou moeten, is dat men via mail de tussenkomst moet kunnen vragen van de politiediensten, zodat er een spoor is van de melding. En dat is blijkbaar een enorm probleem en ook gevaar voor politiediensten, men werkt immers liever per telefoon, zodat er geen sporen van de oproepen blijven. De opnamenbanden kunnen immers uitgewist dan wel “verloren” gaan. Annelies dient er voor te zorgen dat en minste in elk gerechtelijk arrondissement bij een politiezone, een dienst bestaat, met voldoende en bekwaam personeel, 24 u op 24 u, 7 dagen op 7, voor de opvang en verhoor van de slachtoffers, op video, voor toepassing van de SAS set, DNA staal name, fotodossier met de letsels, inbeslagname van alle mogelijke nuttige elementen, afstapping van het labo op de plaats der feiten… verhoor dan ook met bijstand van een vertrouwenspersoon en psychologische opvang. Dit alles vergt dus voldoende en bekwaam personeel, met een aangepaste infrastructuur en de vereiste technische en wetenschappelijke middelen.. en dit laatste m.b.t. tot het ICT domein, voor snelle inbeslagnames van de beelden en berichten. Ofwel kent Annelies er geen “kloten” van, ofwel is ze enkel bezig met haar P.R. te verzorgen. Onvermijdelijk duiken dan ook de “experten” op voor duiding :
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/02/forensisch-psychiater-over-daders-vermoedelijke-verkrachting-e/
  met citaat : “Wat bezielt jonge daders vermoedelijke groepsverkrachting? “Vaak neemt iemand het voortouw en zet dan druk op de rest” – De daders van de vermoedelijke groepsverkrachting van een 14-jarig meisje op een begraafplaats in Gent vertonen mogelijk een ernstige afwijking van hun ontwikkeling. Dat zegt Rudy Verelst, forensisch psychiater van het UZ Leuven. Professor Ines Keygnaert, gespecialiseerd in seksueel geweld, hamert dan weer op het nut van preventie op heel jonge leeftijd. “ (=einde citaat). Beide “deskundigen” moeten ook denken aan hun loopbaan, en kunnen dan ook niet doorgaan tot op het bot. Nog een twitter reactie :
  “Geert Noels
  4 groepsverkrachtingen per week in B… En dat zijn alleen de aangegeven gevallen. There is something very rotten in the state of Belgium. Meer dan 200 per jaar. Spaar de “we leven mee met”, doe er iets aan. “(=einde twitter).
  Het positieve in dit bericht is dat de Geert vaststelt dat den Belgique rot is, een vaststelling die ook aansluit bij de mijne. (=rot corrupt tot op het bot). Over wat er werkelijk gaande is, zwijgt hij en ook de pseudo – deskundigen en vooral de MSM leugen – en verraderspers.
  Deze groepsverkrachtingen zijn echter geen nieuw verschijnsel. Den “Belgique” heeft hier wel enige ervaring mee. Er zijn na de bevrijding(sic) in 1944 , duizenden verkrachtingen gebeurd, door het schuim van de straat, en deze kregen hiervoor amnestie, decoraties en dikke pensioenen. Deze verkrachtingsgolf, was in feite de verderzetting van de Rode Leger therapie (sic), in Duitsland, en waarvoor ten andere in Berlijn, een symbolisch standbeeld werd opgericht ter ere van de “Onbekende verkrachter”.
  In 1960 in Kongo, tijdens den “”Independa” , was er ook een verkrachtingsgolf van blanke vrouwen. De klachten die hiervoor werden opgesteld in België , verdwenen nadien in de doofpot.
  In het kader van de zaak Dutroux is er de beruchte video met een gruwelijke verkrachting, waarbij de daders ook vrij uit gegaan zijn. Een intussen overleden hooggeplaatste geestelijke vroeg ten andere, toen hij met het bestaan van deze video werd geconfronteerd : “Sta ik er ook op ???”.
  Dergelijke groepsverkrachtingen zijn dan ook kenmerkend voor het optreden van de bezetter in het overwonnen gebied, ten einde de autochtone bevolking te vernederen onder het motto : “Wij zijn hier nu baas, en pakken wat we willen….”. Neem hierbij dan de rol van de verraders die een dergelijk gedrag aanmoedigen via een provocerende en tergende laksheid van het gerecht.
  De vraag is dan uiteindelijk : “Waarom zouden ze zich inhouden ??”. Gezien de laksheid in het verleden kunnen de daders dan nog beroep doen op de notie : “Onoverwinnelijke dwaling in rechte” uit de rechtsleer en rechtsspraak.
  Afgezien van de verantwoordelijkheid van de dader(s), is er een nog grotere en misdadigere in hoofde van de communistische logemaffia’s die deze invasies mogelijk maken, en de rode loper uitrollen voor de terreur door de geïmporteerde.. Een terreur, in feite een Leninistische verrottingsstrategie, die dan niet alleen betrekking heeft op verkrachtingen maar ook op alle andere misdaden, die dan aangewend worden om de autochtone bevolking te plunderen en te terroriseren.
  Met Vivaldi zitten we momenteel in het epicentrum van deze oorlogsvoering tegen de autochtone bevolking in Vlaanderen. Een oorlogsvoering die een “hoogverraad” uitmaakt, en misdaden tegen de mensheid. Dit laatste is de essentie van de problematiek die geïllustreerd werd via het drama van Gent, waaraan de communistische logemaffia’s actief mededader zijn op basis van artikel 66 2de lid van het S.W. Zoals ook al het geval was met de viaductmoord in Vilvoorde. Waar zit het verzet in Vlaanderen ?? Vivaldi moordt en verkracht, zou toch een mooie slogan zijn !!!

Reacties zijn gesloten.