Huisje, tuintje, prikkeldraad

Dit moet de inbraakstatistieken doen dalen…

In Beieren exploderen de inbraakcijfers.  De regering belooft subsidies voor inbraakwerende middelen.  Ieder zijn eigen burcht.  Zijn eigen verschansing.  Kantelen en kokende pek.  Schieten mag niet.  Zoals bekend zijn wapens gevaarlijk en bovendien zouden de getraumatiseerde vakkrachten ervan kunnen schrikken.

Wat een geluk dat wij hier in het koninkrijk van Flup en zijn sibbe wonen.  Zoals bekend dalen de criminaliteitscijfers elk jaar…

 

7 gedachten over “Huisje, tuintje, prikkeldraad

 1. De beveiliging van huizen tegen het soort inbrekers dat ik bedoel , hoeft echt niet duur te zijn . Het volstaat om enkele varkenskoppen op een paal te spiesen , dan is hun poging inbraak niet meer halal , daar gaan ze van lopen met dezelfde walging als wij , bij het zien van afgesneden mensenhoofden

  • Diefstal beperkt zich niet tot de missionarissen van de vrede.

 2. Ik luister iedere dag naar radio Minerva , streaming . Iedere dag hoor ik reklame van de firma “inbraak safe”. Ik vind het zielig en ze doen zo hun best klanten te lokken. De criminaliteitscyfers blijven maar dalen in ons veilig fatherlandje , een ramp voor die firma . In Duitsland echter , waar het leefloon , volgens mij veel lager ligt is er nog toekomst voor “inbraak safe”. De naam een beetje aanpassen in
  Einbruch safe en ze kunnen beginnen

  • @ Rene,

   soms herken ik in je stukjes toch “heimwee doet ons hart verlangen’.

   • Dat is juist Anna ! Ik woon bijna 10 jaar in Thailand , ik mis uiteraard sommige dingen uit mijn thuisland , maar moest ik me terug vestigen in Antwerpen , ik zou zonder twijfel heimwee krijgen naar Thailand , omwille van verschillende redenen. Ik beleef hier een rustige oude dag en tot op heden heb ik geen “enkele” negatieve ervaring met de plaatselijke bevolking , intgendeel ! Het enigste dat mij stoort is “Golfbrekers” die mij dagelijks met de realiteit rond de oren slaat , maar ik wil die “realiteit” voor geen geld missen. Indien ik me niet zou interesseren over dat Belgisch en wereldgebeuren , ik zou geen mens zijn . Mijn hart , gaat naar al diegenen mijn onschuldige medemensen die slachtoffer zijn of worden van religieuse waanzin , onrechtvaardige politiek , egoisten , zakkenvullers en beestmensen . De grootste frustratie , wie zijn wij ? wat kunnen we doen behalve reacties schrijven en de juiste keuze maken in het kieshokje , hopelijk wordt dat ook niet voor manipulatie vatbaar

 3. In Beieren, waar de Kerk ook totaal ontspoord is, en niets liever wil als alle 1.6 miljard moslims wereldwijd naar D halen, klinkt totaal onverwachts toch het begin van een noodkreet:
  ‘Dennoch merken auch die Caritas-Leute, dass sie an ihre Grenzen kommen: der Andrang der Flüchtlinge ist sehr, sehr stark. So stark, „dass er fast nicht mehr zu handeln ist“, räumt der Prälat ein. „Es ist eine ganz konkrete und bittere Erfahrung für die Caritas und die Ehrenamtlichen Mitarbeiter, dass sie an die Grenzen ihrer Kraft kommen. ‘
  http://de.radiovaticana.va/news/2015/07/21/caritas-münchen_„wir_stehen_nicht_für_abschreckpolitik“/1159701

 4. Dat de criminaliteitscijfers hier dalen, daar zal ongetwijfeld wel enige cijfermanipulatie mee gemoeid zijn. Anderzijds toch ook niet vergeten dat de luizen hier ALLES gratis voor niks in de schoot geworpen krijgen. Dat zal daar ook wel iets mee te maken hebben. Wat ge krijgt, moet ge immers niet meer pikken.

Reacties zijn gesloten.